Connect with us

Oh! Media

Kini Watsons Memudahkan Anda Berbelanja Dengan Penghantaran Terus Ke Rumah Pada Hari Pembelian!

Branded

Kini Watsons Memudahkan Anda Berbelanja Dengan Penghantaran Terus Ke Rumah Pada Hari Pembelian!

Faham dengan kesusahan dihadapi pelanggan mereka, Watsons kini memperkenalkan servis Click & Deliver yang mana korang tak perlu bersusah payah untuk keluar dari rumah sepanjang tempoh Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) ni. Ohmedia faham memang ramai yang rindu nak pergi shopping dekat Watsons, lagi-lagi kaum wanita tu. Tapi sekarang pun boleh shopping juga la!

Sama seperti sebelum ini, kita masih boleh melakukan pembelian secara online, cuma kali ini Watsons akan pastikan barang dihantar terus ke depan pintu rumah kita melalui perkhidmatan Grab secepat mungkin dan pada hari pembelian. Jadi, mudahlah shopping waktu pagi, petang barang dah sampai. Hehe!

Ikut Cara Berikut Untuk Berbelanja:

 

Grab juga akan lakukan penghantaran ini setiap hari mengikut tempoh waktu yang ditetapkan pihak berkuasa. Jadi, korang hanya perlu pilih kedai Watsons yang berdekatan (7KM radius), pilih barang yang diperlukan dan Watsons akan ambil pesanan korang dan pastikan barang dihantar pada hari pembelian korang. Jadi, pastikan korang lakukan pembelian sebelum jam 4 petang ya kalau nak barang dihantar pada hari yang sama. Jika melebihi jam 4 petang, barang akan dihantar pada keesokkan harinya.

Perkhidmatan ini juga hanya disediakan untuk pelanggan sekitar Klang Valley sahaja buat masa ini, memandangkan pergerakan penduduk di Klang Valley lebih ketat. Apa paling best, Watsons tidak kenakan sebarang minimum order ya.

Antara jenis barangan yang korang boleh dapatkan adalah Personal Care, Skincare, Health, Generic Items dan lain-lain. Apa yang paling menarik, setiap pembelian kedua dari Watsons akan dapat lagi diskaun sehingga 60%. Memang Jimat!

Hasil pemerhatian Ohmedia sebentar tadi di website Watsons memang banyak produk berjenama yang murah-murah. Memang borong 2 unit terus untuk setiap barang nampaknya lepas ni. Hehe!

Jom shopping sekarang di https://www.watsons.com.my/click-deliver atau nak lebih mudah, korang muat-turun aplikasi MY Watsons di App Store & Google Play Store.

+ Baca respon pembaca yang suka berbelanja di Watsons di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top