Connect with us

Oh! Media

Hah, See My Level! The Dapo Dungun Tempat Makan Wajib Cuba!

Branded

Hah, See My Level! The Dapo Dungun Tempat Makan Wajib Cuba!

Hor toh, ning ada berita nok kabor belake ke sek awok semue. Haa, saje cakap ganu sikit. Kalau korang berhajat nak bawak family makan-makan, nak sambut birthday, ataupun sekadar nak lepak-lepak dengan kawan-kawan, Ohmedia ada tempat yang memang ngam nak suggest dekat korang semua iaitu, The Dapo Dungun! The Only Dapo you can trust!

Buat pengetahuan semua, The Dapo Dungun menyajikan tempat serta makanan yang cukup mengasyikkan. Kalau korang tengok gambar dekat bawah, boleh terliur woi!

Wajib cuba, Tower See My Level dan..

Ada banyak sangat pilihan yang korang boleh dapat dekat sini. Ada western food, ada shellout, yang paling laku keras ialah Tower See My Level dan Milkshake Extreme; Milo Nebeng. Ya Allah tak sanggup tengok dari gambar je, tak tahan. Memang kena cuba!

Enak di mulut, enak di mata juga

Bukan part makanan je, tempat makan dia juga sangat cantik, kondusif dan selesa. Korang nak buat event penting dekat sini pun, tiada masalah. Buat tempahan awal supaya pihak pengurusan The Dapo Dungun boleh buat persediaan awal.

The Dapo Dungun, jom singgah dulu

So, nak fikir apa lagi? Jom lah kita serbu ramai-ramai. Kalau korang macam risau dengan keadaan pandemik sekarang, don’t worry. Korang boleh je bungkus atau take away dan makan di rumah. Psst, The Dapo Dungun ada buat promosi tau. Kalau korang nak makan shellout, cuma RM25 je tau untuk satu set. Mana nak dapat weh?!

Call team The Dapo Dungun 011-19740402 untuk tempahan atau terus ke Lot 8408-8409, Jalan Bungaraya 4, Batu 48, 23000, Dungun, Terengganu.

Untuk maklumat lebih lanjut boleh pergi ke Facebook Page, Instagram, Twitter & Tiktok mereka iaitu @thedapodungun.

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media

Teruskan membaco..
Anda mungkin juga menyukai...

Penulis sepenuh masa di Oh! Media yang juga sepenuh masa ingin menyampaikan manfaat kepada rakyat Malaysia.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

To Top