Connect with us

Oh! Media

Roadshow Robot Vacuum Ecovacs, Tawar Penjimatan Sehingga RM699. Kena BELI Ni!

Ecovacs TMT

Branded

Roadshow Robot Vacuum Ecovacs, Tawar Penjimatan Sehingga RM699. Kena BELI Ni!

Jujurlah antara benda yang paling kami tak suka lakukan apabila mengemas rumah ialah menyapu sampah. Mana tidaknya, kalau nak menyapu kena tunduk dan alihkan perabot untuk pastikan tiada habuk yang tertinggal.

Tapi, nasib baiklah sekarang ada ciptaan pintar seperti robot vacuum yang mampu menggantikan tugas menyapu di dalam rumah. Kalau tanya kami robot vacuum paling best dan berbaloi, kami nak recommend satu jenama ni iaitu Ecovacs.

Antara sebab kami cakap Ecovacs ni antaranya, robot vacuum ni boleh buat mopping di dalam rumah, supaya ia tak melanggar perabot di sekeliling.Mopping technology pula membantu memastikan lantai lebih bersih dan paling best ia boleh dikawal di saja. Takdelah terkejar-kejar nak balik dan kemas rumah.

Miliki pembantu rumah ‘peribadi’ dengan Ecovacs

Kalau korang berminat nak memiliki robot vacuum Ecovacs, sekaranglah waktu terbaik sebabnya Ecovacs ada buat roadshow tau!

Tempat: East Atrium @ MidValley Megamall

Tarikh: 22 Ogos-28 Ogos 2022

Apa yang best masa ni, beberapa model terpilih daripada Ecovacs Deebot boleh dimiliki pada harga penjimatan sehingga RM699. Ni serius berbaloi!

Lepas tu korang siap boleh dapat free gift yang bernilai sehingga RM798!

Nak tau model apa yang ada diskaun dan free gift? Check it out!

1. Ecovacs Deebot X1 Omni

Harga sebenar: RM5,299.00

Harga selepas diskaun: RM4,999.00 (JIMAT RM300)

Hadiah PERCUMA: T6 Simba Hand Heal Vacuum bernilai RM599

Ecovacs Deebot X1 Omni merupakan pembersih vakum & mop robotik pintar serba baharu daripada ECOVACS. Dengan voice assistant YIKO, stesen OMNI All-in-One, AIVI™ 3D dan teknologi TrueMapping.

Model Ecovacs Deebot X1 Omni menjadi perintis untuk stesen hands free OMNI All-in-One.

2. Ecovacs Deebot X1 Turbo

Harga sebenar: RM4,599.00

Harga selepas diskaun: RM4,099.00 (JIMAT RM500)

Hadiah PERCUMA:  WP607 Dust Mite Vacuum bernilai RM299

3. Ecovacs Deebot T10

Harga sebenar: RM2,999.00

Harga selepas diskaun: RM2,699.00 (JIMAT RM300)

Ecovacs Deebot T10 hadir dengan superior clean yang dikuasakan oleh AI. Ia menggunakan teknologi AIVI 3.0 yang dipertingkatkan, voice assistant YIKO yang pertama seumpamanya, navigasi True Mapping serta Sistem Mop Berayun Turbo 2.0 OZMO™.

4. Ecovacs Deebot T10 Auto Empty Station

Harga sebenar: RM1,199.00

Harga selepas diskaun: RM1,099.00 (JIMAT RM100)

5. Ecovacs Deebot T10 Plus

Harga sebenar: RM3,998.00

Harga selepas diskaun: RM3,549.00 (JIMAT RM499)

Hadiah PERCUMA:  Dust Bag X 1 set (3pcs per Pack) bernilai RM199 +  T6 Simba Hand Held Vacuum bernilai RM599

6. Ecovacs Deebot T8 (Bundle with Auto Empty Station)

Harga sebenar: RM2,698.00

Harga selepas diskaun: RM1,999.00 (JIMAT RM699)

Hadiah PERCUMA:  Dust Bag X 1 set (3pcs per Pack) bernilai RM169

7. Ecovacs Deebot T8 AIVI (Bundle with Auto Empty Station)

Harga sebenar: RM2,998.00

Harga selepas diskaun: RM2,499.00 (JIMAT RM499)

Hadiah PERCUMA:  Dust Bag X 1 set (3pcs per Pack) bernilai RM169

Trade in Ecovacs & nikmati rebat. Wow!

Semasa roadshow ni, korang bukan saja boleh beli atau lihat model Ecovacs terbaru. Kalau korang memiliki mana-mana produk Ecovacs, korang boleh trade in produk korang masa roadshow ni nanti.

Paling best korang juga boleh dapat rebat segera untuk 2 siri Ecovacs Deebot iaitu T10 (rebat segera RM100) dan X1 (rebat segera RM200).

Dapatkan baucar TMT @ Roadshow Ecovacs

Kalau rasa tak nak beli dulu produk masa Roadshow Ecovacs ni pun tidak mengapa. Tapi jangan lepaskan peluang untuk tebus baucar TMT korang di kaunter booth.

Apa yang korang perlu buat:

  1. Like Facebook TMT
  2. Daftar sebagai ahli di TMT.MY
  3. Tebus baucar TMT RM10 di booth kaunter
  4. PERINGATAN: Baucar tidak sah digunakan semasa Ecovacs Roadshow @ Mid Valley Megamall dan hanya sah untuk pembelian seterusnya di semua cawangan TMT.

Bagi yang tak dapat nak join Roadshow Ecovacs pula, korang boleh je buat pembelian secara atas talian di TMT Official Website dan korang juga layak untuk menikmati penjimatan dan free gift yang sama macam kami kongsikan di atas. 

Jangan lepaskan peluang untuk dapatkan FREE SHIPPING bila korang buat pembelian pada 22 hingga 28 Ogos 2022.

Save the date tau guys, klik SINI untuk buat reminder dan lebih info tentang TMT @ Roadshow Ecovacs di MidValley.

Jumpa korang di sana.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas