Connect with us

Oh! Media

Raya Pasti Epik! Wanita Confirm Terpikat Kalau Lelaki Buat Perkara Ini Semasa Bulan Puasa & Hari Raya

NIVEA MEN

Branded

Raya Pasti Epik! Wanita Confirm Terpikat Kalau Lelaki Buat Perkara Ini Semasa Bulan Puasa & Hari Raya

Dah boleh balik beraya ni, mesti ramai antara korang yang tak sabar nak menyambut perayaan secara fizikal dan berjumpa dengan keluarga dan rakan-rakan betul tak?

Yang lelaki, korang nak tahu tak apa antara perkara yang korang buat akan memikat hati para wanita bila pergi berkunjung-kunjungan nanti? First impression tu penting tau.

Jom kami share 5 perkara yang lelaki buat yang confirm akan buat para wanita terpikat.

1. Memilih Pakaian Yang Sesuai

Penampilan luaran ni adalah sangat penting sebab ia merupakan antara perkara pertama yang akan dipandang dan dinilai oleh orang ramai. 

Jadi, untuk pikat hati mereka semasa beraya, korang perlulah pilih baju yang sesuai untuk dipakai supaya kelihatan lebih kemas dan bergaya.

Antara cadangan yang kami boleh bagi adalah kemeja lengan panjang dan t-shirt berkolar sebab dua pakaian ni sangat sesuai untuk dipakai ke mana saja dan tampak bergaya. Haa, barulah ‘awek’ dan mak cik-mak cik semua terpukau!

2. ‘Glow Up’ Dengan Rutin Penjagaan Kulit

Masalah kulit seperti berminyak dan jerawat merupakan perkara sensitif yang dapat menjatuhkan tahap keyakinan seseorang apabila berhadapan orang ramai. 

Jadi, sebagai persediaan untuk hari raya, kami sarankan korang untuk mengamalkan rutin penjagaan kulit serta memilih produk yang sesuai dengan masalah yang korang alami. Bila dah ‘Glow Up’, barulah semua orang terpesona! 

Kalau korang nak tahu, pencuci muka NIVEA MEN Deep Rapid Acne Oil Clear ni berbeza dengan pencuci muka anti jerawat lain yang berada di pasaran sebab ia mengandungi garam Himalaya yang membantu melawan bakteria punca jerawat. 

Selain itu, ia juga mempunyai 99% kesan anti-kuman yang membantu mengurangkan masalah jerawat yang berpunca daripada pemakaian mask hampir sepanjang hari. Kesan pantas dalam 7 hari je bro! Cubalah!

3. Sentiasa Berbau Segar & Wangi

Selain daripada menjaga penampilan luaran, bau badan pun sangat penting tau sebab ia akan membuatkan orang sekeliling terasa nyaman dan selesa untuk mendekati. 

Jadi, bila menziarah pada hari raya nanti, pastikan korang pilih wangian yang sesuai dengan personaliti korang supaya ia dapat meninggalkan bau segar dan maskulin yang berpanjangan. Barulah semua orang tertambat!

Selain itu, untuk pastikan orang sekeliling selesa dengan wangian yang disembur, korang mestilah pilih wangian yang eksklusif yang menyenangkan. 

Tapi, tak semestinya minyak wangi saja, deodoran juga boleh memberikan wangian yang unik dan eksklusif tau, seperti rangkaian deodoran NIVEA MEN Deep fragrance yang baru di pasaran. 

Rangkaian NIVEA MEN Deep fragrance spray ini juga bukan setakat dapat memberikan 5 kali ganda wangian maskulin eksklusif, malah pada musim perayaan, korang akan berasa kering dan segar sepanjang hari walaupun dalam keadaan cuaca panas terik. 

4. Menggayakan Rambut Yang Kemas

Haa, tips yang seterusnya ni confirm akan buat semua orang terpersona iaitu menggayakan rambut yang kemas.

Kalau korang nak tahu, rambut ni adalah salah satu aset yang sangat penting untuk lelaki sebab ia memberi keyakinan yang tinggi pada mereka untuk tampak lebih bergaya.

Lebih-lebih lagi bila korang tengah bawa motor ketika pulang ke kampung, walaupun memakai helmet atau rambut ditiup angin, rambut korang akan kekal terjaga tau.

Untuk pengetahuan, NIVEA MEN Craft Stylers Wax Paste ini mengandungi Vitamin E yang dapat menguatkan rambut dan memastikan gaya rambut korang tahan lebih lama dan mudah untuk digayakan. 

Jadi, dengan menggunakan NIVEA MEN Craft Stylers Wax Paste, bukan setakat dapat meningkatkan keyakinan diri, malah dapat memikat mata yang memandang. Risau semua orang cair je tengok korang nanti!

5. Bersenam Untuk Kekal Fit & Segak

Satu lagi tips yang korang perlu cuba adalah bersenam untuk sentiasa kekal fit dan segak. Haa, mesti ramai yang dah ada plan nak turunkan berat badan semasa bulan puasa ni betul tak?

Jadi, untuk memastikan korang berjaya mendapat bentuk badan yang diidamkan, kami sarankan korang untuk melakukan senaman ringan seperti tekan tubi, sit-up, jogging atau pergi ke gym sebelum masuk waktu berbuka puasa atau selepas waktu berbuka. 

Tapi, sebelum korang bersenam, pastikan korang berbau segar tau macam video dekat bawah ni, barulah ramai orang selesa nak mendekati dan mudah terpikat.

Haa, bila balik beraya nanti, confirm ramai yang terkejut dengan perubahan yang korang lalui.

Raya Lebih Epik Dengan NIVEA MEN!

Haa, macam mana, okay tak tips yang kami bagi ni? Kalau korang nak kelihatan lebih yakin semasa mengunjungi ahli keluarga pada hari Raya, korang wajib guna 3 produk daripada NIVEA MEN ini. Barulah Raya lebih epik! 

Jadi, korang dah bersedia ke belum nak balik beraya dan berjumpa ahli keluarga?

Untuk maklumat lanjut tentang produk NIVEA, korang boleh layari laman web rasmi NIVEA MEN dan ikuti media sosial Facebook NIVEA MEN atau korang boleh dapatkan produk penjagaan kulit NIVEA yang lain di Watson.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas