Connect with us

Oh! Media

Ramai Terkejut Lihat Nabila Razali Tukar Tilam Lama Dengan Tilam Ni! Kenapa Tukar?

Branded

Ramai Terkejut Lihat Nabila Razali Tukar Tilam Lama Dengan Tilam Ni! Kenapa Tukar?

Bila seharian buat macam-macam aktiviti, tipulah kalau korang tak terbayang katil dekat rumah tu. Tapi adakah korang tahu kalau nak rehat dan tidur berkualiti, kita tak boleh beli tilam yang biasa-biasa. Memang betul tidur atas sofa atau lantai sekalipun dah rasa cukup selesa masa tengah penat tapi kesan untuk kesihatan badan kita bagi jangka masa panjang sangat tidak baik. 

Sebab tu Ohmedia tabik dengan jenama CUCKOO sebab sentiasa fikirkan produk yang berkualiti untuk pengguna mereka. Tak cukup dengan keluaran penapis air, sekarang CUCKOO keluarkan pula Tilam CUCKOO A-Series.

Rasanya dulu Nabila Razali pakai tilam lain, sekarang lebih selesa tidur dengan Tilam CUCKOO A-Series?

Penyanyi terkenal, Nabila Razali pun dah tukar tilam lama dia dan beralih ke Tilam CUCKOO A-Series ni sebab ada 7 zon unik bagi sokongan rangka tubuh, 5 Zon Spring Teras dan pemindahan pergerakan sifar. 

Walaupun setiap hari ada shooting sampai lewat malam, Tilam CUCKOO A-Series sudah pasti berbaloi buat Nabila sebab dapat tidur dengan sempurna dan kembalikan tenaga untuk sambung kerja pada keesokan harinya. Nampak tak betapa pentingnya memilih tilam yang betul?

Macam mana nak pasti tilam tu terbaik? Pastikan ia 100% Lateks semula jadi & bebas Aniline/Anilina

Menariknya dengan Tilam CUCKOO A-Series ni, ia menggunakan 100% lateks semula jadi iaitu susu getah asli bagi memberikan pernafasan yang lancar dan mengurangkan alahan. Barulah lena tidur sebab nafas tak sangkut-sangkut.

Aniline ini pula adalah bahan kimia yang digunakan dalam industri bagi menghasilkan span (foam). Bahaya tu sebab ia boleh merosakkan darah dan menjadi penyebab kepada kanser. Sebab tu CUCKOO gantikan dengan lateks dan langsung tidak menggunakan Aniline. Kan selamat tu!

Turut dilengkapi dengan teknologi ‘Dustic Freeze’ & 7-zone skeletel support 

Dengan teknologi Dustic Freeze, tilam akan sentiasa rasa sejuk dan ia juga dapat menghalang pengumpulan habuk. Senang citer tak mesra habuk la tilam ni. Pergh! Confirm rasa fresh jer.

Demi memastikan penjajaran tulang belakang kita dalam keadaan yang betul, Tilam CUCKOO A-Series ni ada 7-zone skeletal support yang akan ikut bentuk dan berat badan sepanjang kita tidur. Bangun-bangun tidur terus rasa ringan jer badan.

Risau tilam cepat lembik? Tak payah fikir jauh sebab CUCKOO dah letak 5 Zon Spring Teras yang akan menyokong ergonomik saiz dan berat badan kita. Barulah tak rasa terapung atau tenggelam sangat bila baring nanti.

Zero-Motion Transfer

A Series Mattress ni ada teknologi zero-motion transfer. Contoh kalau pasangan bangun dari katil untuk keluar ke tandas dan sebagainya, kita yang tidur di sebelah ni takkan rasa bergoyang sikit pun. Memang langsung tak kacau bila tengah dibuai mimpi. Kah!

Penyaman Udara CUCKOO Vita-S Inverter Lain Dari Lain

Tak cukup juga dengan tilam yang ohsem ni, korang jangan tak percaya yang CUCKOO pun ada keluarkan penyaman udara (air conditioner) ok! Meh sini Ohmedia nak kongsi sikit pasal Penyaman Udara CUCKOO Vita-S Inverter ni. Kita taknaklah cerita penyaman udara ni sejuk ke tidak sebab mesti lah sejuk gais! Jom kita tengok apa yang buatkan Vita-S Inverter ni lain daripada yang lain.

Kaya dengan vitamin C

Tahu tak setiap udara yang keluar dari Vita-S Inverter ni mengandungi vitamin C gais. Jadi kita tarik nafas dalam rumah pun boleh tingkatkan kekebalan kulit, melembutkan dan melembabkan kulit serta mengurangkan tanda-tanda penuaan. Barulah kekal muda, cewah… 

Revolusioner Pengion Perak dengan kawalan pintar

Pertumbuhan mikroorganisma dapat dicegah dengan adanya penapis Revolusi Pengion Perak pada penyaman udara CUCKOO ni. Bukan tu jer, ia juga dapat menghilangkan hama debu dan debunga. Mesti rasa segar gila!

Nak tahu canggih tak canggih? Kita boleh kawal Vita-S Inverter ni di mana-mana saja melalui aplikasi di telefon pintar. Senang gila! 5 minit sebelum masuk bilik tu hidupkan lah dulu aircond, tahu-tahu masuk terus rasa sejuk je nanti. 

Hapus 99% kuman, bakteria dan ada smart AUTO-Clean

Terdapat Pensteril LED Ultraviolet-C (UVC) yang berfungsi untuk menghapuskan 99.9% daripada kuman dan virus. Bukan tu jer, ia juga dapat menghalang pembiakan kuman gais.

Bestnya, Vita-S Inverter ni ada feature Smart Auto-Clean bagi memastikannya dalam keadaan yang sentiasa bersih. Aircond pun akan jarang-jarang meragam.

Aliran Udara 4D

Jangan risau! Setiap ceruk atau ruang dalam bilik tetap akan rasa sejuk dan dapat semua kebaikan bagi menjaga kesihatan korang sebab aircond dari CUCKOO ni gunakan Aliran Udara 4D gais. Mantul kan?

Serius barang dari CUCKOO ni memang ‘boek’ gila! Tidur dah best, dapat pula package jaga kesihatan jadi double BEST! Kalau korang berminat, cepat dapatkan Tilam CUCKOO A-Series dan CUCKOO Vita-S Inverter ni sekarang gais!

Untuk maklumat lanjut, korang boleh terus ke website rasmi CUCKOO, Facebook atau ke Instagram mereka ya. Sambil tu boleh usha produk-produk lain sekali. Kah!  Nak lagi best, tanya je apa-apa di panggilan 1-800-88-8181 untuk bercakap sendiri dengan CUCKOO Customer Service.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas