Connect with us

Oh! Media

Nikmati Percutian PERCUMA Ke Jepun Bersama SHARP! Ini Cara Mudah Korang Perlu Buat!

SHARP Malaysia

Branded

Nikmati Percutian PERCUMA Ke Jepun Bersama SHARP! Ini Cara Mudah Korang Perlu Buat!

Setelah sekian lama sektor pelancongan ditutup, akhirnya kita diberi kebebasan untuk bercuti ke luar negara. Yeay, tak sabarnya!!

Korang dah ada plan ke nak bercuti dekat mana? Alang-alang sempadan dah buka ni, korang bercuti la jauh sikit, baru puas!

Cakap pasal bercuti ni, kami ada berita best untuk korang yang mana SHARP nak bagi trip pelancongan ke Jepun secara PERCUMA tau. Seriuslah?!!

Sempena dengan sambutan ulang tahun ke-110 SHARP, mereka hadir dengan pelbagai promosi menarik serta tajaan PERCUMA untuk melancong ke dalam dan luar negara tau!

Nikmati Potongan Harga Sehingga RM8,000 & Hadiah Eksklusif Daripada SHARP

Kalau korang ada plan nak tukar television, ini adalah masa yang tepat untuk korang sebab SHARP ada potongan harga untuk televisyen yang terpilih. Siap boleh dapat hadiah eksklusif lagi tau. Wow, biar betul?!

Antara hadiah yang SHARP tawarkan pada korang kalau membeli television yang terpilih adalah:

– Hadiah A: 23m Plasmacluster Air Purifier bernilai RM637

– Hadiah B: AQUOS 42” 4K UHD Android TV bernilai RM2,499

– Hadiah C: AQUOS 42” Full HD TV bernilai RM1,499

Potongan harga untuk television yang terpilih pula dibahagikan mengikut hadiah yang ditawarkan. Kalau nak tahu, jom tengok:

Hadiah A

Untuk hadiah A, ada 5 televisyen yang terpilih korang boleh dapatkan pada harga yang berpatutan iaitu:

1. AQUOS THE SCENES 65” 4K UHD TV 4TC65DL1X – RM 4,199 (harga asal RM 4,799)

2. AQUOS THE SCENES 60” 4K UHD TV 4TC60DL1X – RM 3,399 (harga asal RM 4,099)

3. AQUOS 65” 4K UHD Android TV 4TC65DK1X – RM 3,699 (harga asal RM 4,399)

4. AQUOS 65” 4K UHD Android TV 4TC65CK1X – RM 3,399 (harga asal RM 4,399)

5. AQUOS 60” 4K UHD Android TV 4TC60DK1X – RM 2,999 (harga asal RM 3,799)

Hadiah B

Manakala, untuk hadiah B pula, korang boleh nikmati potongan harga untuk televisyen yang berikut: 

1. AQUOS THE SCENES 70” 8K TV 8TC70DW1X – RM 9,999 (harga asal RM 17,999)

2. AQUOS THE SCENES 60” 8K TV 8TC60DW1X – RM 6,999 (harga asal RM 11,999)

Korang mesti terfikir kenapa televisyen AQUOS THE SCENES 8K mempunyai potongan harga yang sangat banyak? 

Haa, kalau korang nak tahu, televisyen siri AQUOS THE SCENES 8K ini dihasilkan dengan Deep Chroma Display Pro yang mana ia dapat menghasilkan kualiti gambar yang sangat bagus, sehinggakan korang dapat rasa seperti berada dalam televisyen. Wow, seriuslah?!

Bukan itu saja, ia juga mempunyai warna gamut yang melebihi 100% daripada standard warna pawagam digital iaitu sebanyak 167% daripada kecerahan skrin. Fuhh, lepas ni makin seronok lah nak binge watch drama!

Tak cukup dengan itu, televisyen siri AQUOS THE SCENES 8K ini turut dilengkapi dengan prosesor Z2 Revelation yang mana pemproses 8K yang ada supaya dapat meningkatkan pengalaman tontonan korang melalui pelbagai sumber dan isyarat. 

Chipset yang ada dapat meningkatkan 20% prestasi CPU serta 56% grafik lebih pantas supaya korang dapat menonton televisyen dengan keadaan yang lebih selesa. 

Wah, kalau macam tu, kami sarankan korang beli televisyen siri AQUOS THE SCENES 8K ni sebab dah lah jimat banyak, korang pun dapat pengalaman yang seronok bila tonton televisyen nanti!

Hadiah C

Akhir sekali, untuk hadiah C pula ada 2 televisyen yang korang boleh dapatkan pada harga rendah iaitu:
1. AQUOS 70” THE SCENES 4K UHD TV 4TC70DL1X – RM 4,999 (harga asal RM 6,799)

2. AQUOS 70” 4K UHD Android TV 4TC70DK1X – RM 4,499 (harga asal RM 6,499)

Wah, banyaknya potongan harga untuk televisyen terpilih ni. Siap dapat hadiah eksklusif lagi kalau beli. Jadi, jangan lepaskan peluang keemasan ni! Takut menyesal kemudian hari~

Trip Percutian Ke Jepun Secara PERCUMA Menerusi Cabutan Bertuah

Tak cukup dengan potong harga untuk televisyen terpilih serta hadiah eksklusif, SHARP ada juga hadiah trip percutian ke dalam negara dan Osaka,Jepun secara PERCUMA tau. Fuhh, berpeluh beb dengar!

Kalau korang berminat untuk sertai cabutan bertuah SHARP ni, korang hanya perlu ikut langkah mudah di bawah:

1. Beli barangan SHARP yang terpilih*

2. Imbas kod QR untuk muat naik aplikasi CocoroLife 

3. Isi maklumat anda di tempat yang disediakan serta daftar untuk E-Warranty

4. Nikmati peluang menang cabutan bertuah

*Untuk menang trip ke Osaka, Jepun, anda perlu beli AQUOS THE SCENES 8K, manakala untuk menangi trip percutian dalam negara, anda perlu beli AQUOS THE SCENES 8K atau mana-mana television bersaiz 70”, 65” dan 60” 4K TV di dalam kempen ini. 

Haa, senang je kan? Hanya perlu berbelanja dengan SHARP saja untuk menikmati trip percutian secara PERCUMA. Nanti boleh lah feeling-feeling dalam drama bila sampai Jepun sebab sekarang kan musim luruh, bunga sakura semua gugur~

Alami Pengalaman Menonton Drama Seperti Realiti Dengan SHARP

Wah, banyak betul promosi yang SHARP tawarkan khas untuk pelanggan setia mereka kan? Peluang keemasan macam ni jarang-jarang berlaku tau. 

Jadi, tunggu apa lagi, cepat rebut peluang ini sekarang dan nikmati kesemua tawaran hebat daripada SHARP sekarang! 

Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi di SHARP atau ikuti media sosial mereka di Facebook dan Instagram

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas