Connect with us

Oh! Media

Lebih 50,000 Perokok Berhenti Kerana Nanostix

Branded

Lebih 50,000 Perokok Berhenti Kerana Nanostix

Nanostix bukanlah lagi satu nama baru sebagai alternatif untuk menghentikan tabiat merokok. Sejak daripada mula dilancarkan, ianya telahpun terbukti membantu ramai perokok untuk berhenti rokok serta-merta. Magis bukan?

Menurut statistik, lebih 50,000 perokok tegar telah beralih kepada Nanostix membuatkan para wanita disisi mereka tersenyum lebar dan tidak perlu lagi mengadap bau mulut suami yang kurang menyenangkan. Siapa sahaja yang sanggup menahan bau asap dari perokok bukan? Paling penting kereta kembali mewangi, rumah kembali segar dan bebas asap rokok.

Tahniah Nanostix! Anda telah berjaya merubah sedikit wajah Malaysia hari ini. Walaupun masih ramai yang merokok, mungkin ramai yang masih belum sedar dengan kewujudan Nanostix ini. Apapun, Ohmedia percaya dalam masa 3 hingga 5 tahun lagi, rakyat Malaysia akan bebas dari rokok dan akan beralih menggunakan Nanostix.

Nanostix Kini Setahun!

Hari ini, genaplah setahun Nanostix berada di dalam pasaran dan untuk meraikan kejayaan ini, Nanostix telah melancarkan satu warna baharu iaitu Rose Gold. Wow, sejujurnya Ohmedia sendiri suka sangat warna Rose Gold ni yang menampilkan imej mewah si pemakai.

Niat sahaja tidak akan mencukupi buat si perokok melainkan ada bantuan lain seperti Nanostix ini. Bagi perokok yang memiliki impian untuk bebas dari ketagihan merokok atau buat mereka yang mahukan insan tersayang terhindar jauh dari tabiat buruk merokok ni, inilah masanya untuk memiliki salah satu warna Nanostix yang berada di pasaran sekarang ini.

Mana Nak Cari Nanostix Ni?

Terdapat banyak ejen-ejen Nanostix diseluruh Malaysia yang menawarkan servis COD terus kepada anda, juga di ‘Vape Shop’ di seluruh Malaysia. Boleh lihat senarai di Instagram mereka atau cara paling mudah boleh membuat pembelian secara online di Facebook dan website Nanostix.

Oh! Media: Apa yang penting, anda berjaya berhenti merokok dengan mudah dan senang. Tahniah Nanostix Malaysia kerana telah membawa satu jalan penyelesaian bagi mereka yang sukar untuk berhenti merokok.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

To Top