Connect with us

Oh! Media

Video Raya Watsons Tahun Ni Memang Tak Boleh Miss! Waktu PKP Pun Tak Halang Watsons Terbitkan Iklan Raya Penuh Semangat!

Branded

Video Raya Watsons Tahun Ni Memang Tak Boleh Miss! Waktu PKP Pun Tak Halang Watsons Terbitkan Iklan Raya Penuh Semangat!

Pada setiap kali perayaan Aidilfitri, iklan Hari Raya adalah yang paling dinantikan seluruh rakyat Malaysia. Tahun ini, Watsons menjadi antara yang terawal menerbitkan iklan Hari Raya Aidilfitri 2020 bertajuk Watsons Raya 2020 – Jauh Di Mata Tetap Beraya yang telah menarik perhatian ramai netizen.

Biarpun sambutan perayaan tahun ini sedikit berbeza kerana pandemik yang melanda, Watsons tetap komited menghasilkan sebuah iklan Hari Raya yang sangat kreatif walaupun berada dalam Perintah Kawalan Pergerakan (PKP). Power kan?!

Watsons menampilkan duta utama mereka iaitu Ayda Jebat yang tetap dapat menyambut Hari Raya dengan penuh kegembiraan walaupun berjauhan dengan Abah J, Yaya Zahir, Siti, Sean Lee, Abang Naz dan ramai lagi.

Tapi Man tetap nampak sedih jer tu. Apa yang sedih sangat tu Man?
Happening betul kan Reunion Raya 2020 Watsons? Lagu Raya Watsons memang tak pernah mengecewakan. Watsons juga ada kongsikan banyak lagi produk yang boleh menceriakan Hari Raya kita semua tahun ni. Enjoy video-video di bawah.

Penjagaan peribadi Sharifah SakinahPenjagaan kulit Yaya ZahirOral Care kepercayaan Sean LeeMakeup yang digunakan Yaya ZahirPenjagaan kesihatan Sean LeePenjagaan kesihatan Sharifah EleenWatsons juga ada menyediakan banyak diskaun menarik khas untuk semua rakyat Malaysia dengan tema Jimat Selamat dengan diskaun sehingga 50% sepanjang Hari Raya tahun ini.

Kuih Raya pun ada gais! Korang boleh dapatkan pelbagai produk kesihatan, penjagaan rambut, kecantikan, hadiah raya, kurma dan banyak lagi di eBazaar Watsons yang sudahpun bermula dari 6 hingga 30 Mei 2020 ini sahaja!


Dah dapat duit raya? Jangan lupa tebus duit raya berjumlah sehingga RM1,000,000 untuk setiap 100,000 ahli pertama yang mendaftar bersama Watsons. Macam mana nak dapat?

Jangan fikir lagi, cepat-cepat ambik duit raya korang di Promo Member Contest. Siapa cepat dia dapat! Lepas tu, terus boleh dapat duit raya RM10 dari Watsons. Siapa sangka dah tua pun dapat duit raya kan?

Dikesempatan ini juga, kami di Oh! Media mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir & Batin, semoga sambutan Hari Raya tahun ini lebih bermakna untuk kita semua.

#KitaJagaKita #StayAtHome

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

To Top