Connect with us

Oh! Media

duduk dengan Bahagia: Kemudahan Gaya Hidup Terletak di Koridor Anda! 

Branded

duduk dengan Bahagia: Kemudahan Gaya Hidup Terletak di Koridor Anda! 

EcoWorld merupakan syarikat pemaju terkemuka di Malaysia dan kini mereka memperkenalkan sebuah projek perumahan yang paling dinantikan, iaitu Se.duduk D’ Kajang.  Ini merupakan projek pertama bagi siri duduk yang berasingan dari perbandaran EcoWorld. Kediaman ini  sangat istimewa untuk mereka yang mengimpikan kehidupan yang trendy dan lengkap dengan pelbagai kemudahan. 

Untuk pengetahuan korang, projek duduk by EcoWorld telah mula diperkenalkan pada tahun 2020 dan projek ini mendapat sambutan yang sangat menggalakkan. Antara projek-projek yang menyumbang kepada rekod ini adalah Huni D’ Eco Ardence dan Se.Ruang D’ Eco Sanctuary.

EcoWorld terus melebarkan sayap bagi projek kediaman bertingkat yang lebih dikenali sebagai duduk di lima perbandarannya  iaitu – Sa.Young D’ Eco Botanic, Santai D’ Eco Spring, Ceria D’ Eco Horizon, Riang D’ Eco Majestic, dan Hana D’ Eco Ardence. Kesemua projek ini berjaya menerima sambutan yang hangat.

Apa yang menarik dengan Se.duduk D’ Kajang?

Kemudahan Akses  Lebuhraya

Sekarang ni ramai dalam kalangan kita yang bekerja di Lembah Klang dan lebih memilih untuk membeli rumah atau tinggal di kawasan yang berdekatan seperti Kajang.

Se.duduk D’ Kajang merupakan perumahan bertingkat yang terletak di kawasan strategik untuk didiami dengan jaraknya ke Kuala Lumpur hanya memerlukan  30 minit sahaja. 

A group of people looking at their phones

Description automatically generated

Kemudahan akses kepada lebuhraya utama seperti Lebuhraya Kajang-Seremban (LEKAS), Lebuhraya Utara-Selatan PLUS, dan Lebuhraya SILK merupakan faktor utama yang menjadikannya pilihan ramai. Akses lebuhraya yang pelbagai ini, membantu memudahkan perjalanan penduduk di sekitar untuk ke destinasi seperti Cheras, Seremban, Semenyih, Putrajaya dan juga beberapa kawasan di Kuala Lumpur.

√ SILK Highway – 2.6KM

√ LEKAS Highway – 3.5KM

√ PLUS Highway – 9.5KM

√ KTM Kajang – 2KM

√ MRT Kajang – 4.7KM 

Dekat Dengan Pelbagai Kemudahan Harian

A person and person pushing a shopping cart in a store

Description automatically generated

Selain kemudahan akses lebuhraya, Se.duduk D’ Kajang juga terletak berdekatan dengan pelbagai kemudahan harian seperti pasaraya dan komersial shoplot. Mudahlah nak beli barang macam ni!

Jika anda mempunyai anak yang sedang bersekolah atau anda sendiri merupakan seorang guru atau pensyarah. Kawasan ini berdekatan dengan pelbagai institusi pendidikan dan sekolah antarabangsa. 

Bukan itu saja, kawasan ini turut berdekatan dengan pengangkutan awam seperti KTM dan MRT serta kawasan komersial, restoran dan hospital. Di bawah projek Se.duduk D’ Kajang juga anda akan dapat menikmati shoplot seperti kedai makan, barang runcit, dan lain-lain. Chef Kecik cafe juga akan dibuka kat sini juga tau! Pendek cerita senanglah  penduduk Se.duduk D’ Kajang ni kalau perlukan apa apa.

Trend Rumah Terkini

A person doing yoga on grass

Description automatically generated

Tidak kira jika anda pembeli rumah pertama, pengantin baru, keluarga kecil ataupun pesara, jenis dan lokasi projek Se.duduk D’ Kajang ini sangat sesuai untuk anda.

Setiap unit berkeluasan 1000 kaki persegi* dengan reka bentuk yang praktikal dan luas serta dilengkapi dengan  3 bilik tidur*, 2 bilik air serta 2 tempat letak kereta*. 

Selain itu, dari segi keselamatan dan trend teknologi zaman sekarang pula, Se.duduk D’ Kajang lengkap dengan kawalan  keselamatan 24 jam, berpengawal,  akses tanpa kad, pengecasan EV, dan pelbagai kemudahan lain bagi menjamin keselamatan dan  kemudahan untuk semua  penduduk di sini. 

Two men saluting in front of a car

Description automatically generated

Se.duduk D’ Kajang turut dilengkapi dengan fasiliti umum seperti  gym dan kolam renang. Tapi tarikan utamanya mestilah Pocket Garden, taman yang indah untuk anda beriadah bersama keluarga dan kawan-kawan dan menenangkan minda.

Setiap unit Se.duduk D’ Kajang juga didatangkan dengan separa berperabot*. Lengkap dengan kelengkapan seperti penghawa dingin, lampu, mesin pengering, kabinet dapur bawah dengan hob serta pemanas air. Tidak terkecuali ianya juga dilengkapi dengan kunci digital di pintu masuk utama. Info yang paling penting sekali adalah harganya hanya bermula dari RM400K* sahaja! Untunglah korang!

Pelbagai Aktiviti Menarik Untuk Disertai

Pembukaan Rasmi Galeri Jualan & Unit Pameran Se.duduk D’ Kajang

Memandangkan kawasan Se.duduk D’ Kajang ni pun baru je nak dibangunkan, sekiranya anda  berminat untuk memiliki sebuah servis apartment di sini anda boleh berkunjung ke Galeri Jualan dan Unit Pameran Se.duduk D’ Kajang yang bakal dibuka secara rasmi pada 24 Februari ini.

Bukan hanya melawat galeri atau unit pameran sahaja tau, semasa pelancaran tu nanti anda juga dapat menikmati persembahan tarian singa, bazaar serta cabutan lucky ball yang menawarkan hadiah misteri* dan macam-macam aktiviti lagilah.

So stay tuned supaya anda tak terlepas tarikh penting ni!

【Chap Goh Mei @ Se.duduk D’ Kajang

🧨Tarikh📅24 – 25 Februari 2024 (Sabtu & Ahad)

🧨Masa🕙 Hari Pertama: 10AM-10PM,Hari Kedua: 10AM-6PM

🧨Lokasi📍Se.duduk D’ Kajang

Pesta Makanan Thai, Untuk Korang Enjoy di Se.duduk D’ Kajang

Tak dapat join pembukaan rasmi? Tak apa, sebab pada 2-3 Mac dan 9-10 Mac Se.duduk D’ Kajang akan mengadakan “Sawadeeka duduk Thai Food Fair”!  

Sambil layan makanan authentic Thailand, anda juga boleh teroka rumah idaman korang tau! 

【Sawadeeka duduk Thai Food Fair】

🧨Tarikh📅2 – 3 & 9 – 10 Mac 2024 (Sabtu & Ahad)

🧨Masa🕙 4PM – 10PM

🧨Lokasi📍Se.duduk D’ Kajang

Miliki Rumah Impian di Se.duduk D’ Kajang

Jika anda berminat dengan projek Se.duduk D’ Kajang ini, anda boleh terus ke galeri jualan untuk melawat unit pameran bagi mendapatkan maklumat lanjut.

Inilah masanya untuk anda miliki rumah trend terkini bersama di EcoWorld.

Daftarkan minat korang sekarang di www.duduk.my/seduduk untuk info lanjut.

*Tertakluk kepada terma & syarat.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas