Connect with us

Oh! Media

Domino’s Pizza Malaysia Meraikan Anda Dengan 25,000 Piza Percuma!

Domino's Malaysia

Branded

Domino’s Pizza Malaysia Meraikan Anda Dengan 25,000 Piza Percuma!

Sebagai tanda penghargaan kepada pelanggan setia yang menyokong selama 25 tahun, diorang nak bagi 25,000 piza secara PERCUMA tau. Biar betul?!

Haa, kalau korang nak dapatkan piza PERCUMA ni, korang perlu dapatkan kod piza DI SINI dan kod ini hanya boleh didapati pada setiap 25 hari bulan tau. Jadi, jangan lupa mark kalendar korang!

Bila korang dah dapatkan kod piza tu, ikut langkah mudah di bawah ni untuk tebus piza PERCUMA:

1. Log masuk ke laman web rasmi dominos.com.my atau aplikasi Domino’s

2. Pergi ke Order Online dan pilih Delivery atau Take Away

3. Masukkan kod piza percuma pada Promos & Coupon dan tekan Redeem

4. Pilih jenis piza yang korang inginkan

5. Tambah barangan lain untuk penuhi perbelanjaan minima RM20

6. Teruskan ke checkout

Haa, senang je kan? Tunggu apa lagi, cepatlah rebut peluang ni sekarang! Korang boleh dapatkan kod piza PERCUMA ni pada setiap 25 haribulan bermula Jun hingga Disember 2022. Siapa cepat, dia dapat, jadi korang wajib rebut peluang keemasan ni!

Bukan tu je, Domino’s pun hadir dengan banyak lagi promosi lain tau! Untuk maklumat lanjut, layari laman web rasmi Domino’s Pizza atau ikuti media sosial mereka di Facebook, Instagram dan Twitter

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas