Connect with us

Oh! Media

Dapatkan Mangkuk Minion Edisi Terhad Serta Menangi Hadiah Bernilai RM138,888! Apa Yang Perlu Dibuat?

Nivea Mangkuk Minions

Branded

Dapatkan Mangkuk Minion Edisi Terhad Serta Menangi Hadiah Bernilai RM138,888! Apa Yang Perlu Dibuat?

Dah masuk tahun baru 2022 ni, korang dah ada plan tak nak bagi hadiah apa untuk eratkan lagi hubungan dengan kawan-kawan atau orang yang tersayang bila berjumpa nanti?

Kalau belum lagi, mehh kami share dengan korang barang yang tengah hangat sekarang ini, sesuai untuk dijadikan sebagai hadiah atas tanda penghargaan untuk yang tersayang.

Beli NIVEA Dapat Mangkuk Minions. Bestnya!

Korang ingat lagi tak kolaborasi NIVEA dan Minions bulan September haritu? Haa, siapa yang terlepas nak dapatkan mangkuk Minions, NIVEA buat comeback dengan Gift With Purchase! Seriuslah?

Kalau korang beli barangan NIVEA atau NIVEA Men sehingga RM35, korang akan dapat mangkuk Minions secara PERCUMA tau. Boleh lah nanti korang gunakan mangkuk ni untuk bertukar juadah dengan jiran tetangga.

Untuk pengetahuan, korang boleh dapatkan mangkuk Minions yang comel ni dari 1 Januari sehingga 31 Januari 2022 tau! Haa, barang tengah terhad ni, apa kata korang cepat-cepat dapatkan!

Hadiah bernilai lebih RM138 ribu dalam Peraduan Beli & Menang NIVEA

Chop! Bukan itu sahaja tau, NIVEA ada kejutan untuk korang yang mana kalau korang beli barangan NIVEA, resit tersebut boleh digunakan untuk mengambil bahagian dalam Peraduan Beli & Menang NIVEA dan berpeluang menangi wang tunai sehingga RM138,888! Terbaik!

Cara untuk korang sertai peraduan Beli dan Menang NIVEA ni semudah ABC je tau. Apa yang korang perlu buat adalah: 

  1. Beli produk NIVEA & NIVEA MEN bernilai RM35 dalam satu resit(Setiap bukti pembelian HANYA layak untuk 1 penyertaan sahaja sama ada melalui WHATSAPP atau Borang dalam talian)
  2. Hantarkan nama penuh, nombor MyKad, nombor telefon, emel serta resit korang ke WHATSAPP 017-898 8100 ATAU klik pautan ni http://www.nv-my.com/nivea_buynwin untuk menyertai
  3. Jawab satu soalan yang disediakan
  4. Semak pengumuman pemenang di halaman Facebook rasmi NIVEA. 

Psst, peraduan ni bermula dari 1 Januari 2022 sehingga 28 Februari 2022 tau. Tunggu apa lagi, cepat rebut peluang keemasan ni!

Pencuci muka, shower gel dan deodoran korang dah habis? Haa, jomlah beli dan tambahkan stok skin care korang dengan produk penjagaan keluarga NIVEA. Dah alang-alang, korang boleh lah kumpul sekali mangkuk Minions dengan warna yang berbeza. 

Untuk maklumat lanjut mengenai mangkuk Minions, Peraduan Beli dan Menang serta promosi daripada NIVEA, layari laman web NIVEA dan media sosial Facebook atau korang boleh dapatkan barangan penjagaan kulit NIVEA di Shopee

Penulis di Oh! Media berkaitan isu-isu terkini dan hiburan di media sosial yang mampu memberikan manfaat serta membuka peluang kepada rakyat Malaysia agar sentiasa mengetahui isu semasa dengan lebih pantas.

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

Ke Atas