Connect with us

Oh! Media

Branded

Dah Nak Raya Tapi Nak Bergaduh? Seriuslah Wani Kayrie & Ara Johari. Tak Takut Job Hilang Ke?

“Menjelang hari raya, berakhirnya Puasa ~ ”

Akhir Ramadan ni sepatutnya adalah waktu dimana kita memperbanyakan amal ibadat, namun dengar cerita ada artis yang “bersengketa”. 

Dah makin dekat raya, makin banyak pula isu bergaduh. Ish ish dah kenapa? Lagi panas, katanya diorang ni penyanyi BBNU popular!.

Siapa agaknya tu? 

Sepatutnya, bila nak raya ni kenalah serba baharu, bukan saja barang baru tapi attitude pun  baru. Being a better person. Baru la raya kita tu ONZ. 

“Raya Seba Baharu, Barulah Raya”. Memang Onz!

Laaaaa… Ingatkan Ara Johari dan Wani Kayrie gaduh betul-betul, rupanya untuk video “Raya Serba Baharu” . Ia mengisahkan 2 orang kawan yang saling mengenali sejak kecil.. Namun, mereka sentiasa bersaing bagi membuktikan siapa yang terbaik. 

Persaingan diantara mereka dibawa hingga ke dewasa sehingga rakan mereka terpaksa mengadakan pertandingan bagi mengakhirinya. Adakah pertandingan tersebut dapat membuatkan mereka sedar atau sebaliknya? 

Nak tahu jawapannya, korang kenalah strim video raya ni di YouTube, Facebook, TikTok dan Instagram MR.DIY. Bukan biashe-biashe tau gabungan lakonan dua penyanyi BBNU ni. Hebat menyanyi, hebat berlakon jugak. 

Peluang Menangi Hadiah Bernilai RM20,000

Memandangkan sekarang ni semua suka ber’TikTok’ MR.DIY turut menganjurkan TikTok dance challenge bagi memeriahkan lagi suasana hari raya. Korang berpeluang untuk menangi hadiah bernilai lebih dari RM20,000 tau. Mahsyuk tuu!! 

Banyak tau hadiah menarik ditawarkan, antaranya adalah Apple Airpods Max, DJI Pockets 2, JBL Xtreme 3 dan banyak lagi laa. Jadi tunggu apa lagi, jom la join contest ni!

Owh, macam mana nak join? Senang je:

  • Langkah 2: Buat video korang menari  TikTok dengan tema raya.
  • Langkah 3: Muat naik video dan tag @mrdiymy serta #MRDIY #RayaSerbaBaharu. Pastikan akaun korang public tau.

Diskaun Terbaik Hari Raya!

Bermula dari 15 Mac sehingga 30 April 2023, korang juga boleh menikmati diskaun bila korang berbelanja di MR. DIY seluruh negara.. Terdapat lebih daripada 400 jenis barangan raya serta perkakasan rumah yang boleh dapatkan. Perghh banyak tu!!

Buat golongan mak-mak, jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Super Value Deals 5 in 1 glass jug set pada harga RM13.90. Murah betul! Boleh la guna untuk hidang ke tetamu raya nanti. 

Bukan itu je, MR.DIY turut menjual barang perhiasan raya seperti brooches, dokoh kebaya dan songkok. Ohh, untuk abang-abang jangan risau kalau pagi raya hilang benda ni. Butang baju melayu pun ada jual di MR.DIY. Tak perlu nak riuh satu rumah cari butang. 

Dengan setiap pembelian, korang juga boleh dapat sampul raya percuma. Exclusive tau sampul raya diorang!! 

  • MR.DIY – pembelian min RM 40
  • MR.TOY – pembelian min RM 50 
  • MR.DOLLAR – pembelian min RM30

Tak suka bawa cash dan suka transaksi e-wallet? Haaa.. Apa kata korang berbelanja dengan Touch ’n Go dan Boost e-wallet. Banyak kelebihan yang korang dapat antaranya diskaun dan cashback. Berbaloi betul guys.. Jangan kata MR.DIY tak payung!  

Untuk info lanjut, korang boleh layari laman web rasmi MR.DIY ataupun media sosial rasmi Facebook dan Instagram MR.DIY. 

Penulis editorial separuh masa di Oh!Media. Semoga hari-hari pembaca indah dengan artikel saya. Cehwahh.

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas