Connect with us

Oh! Media

Berhasil Cepat Berbanding Biasa Dengan Booster Serum Diformulasi Whitening Injection

Branded

Berhasil Cepat Berbanding Biasa Dengan Booster Serum Diformulasi Whitening Injection

Serum antara produk penting yang dimasukkan ke dalam rutin penjagaan wajah. Produk ini mempunyai bahan aktif untuk menyelesaikan masalah seperti bintik hitam, parut jerawat, kulit kering dan bermacam lagi. 

Ada juga telah menggunakan bermacam serum, tapi masih tidak menunjukkan kesan positif walaupun telah lama menggunakannya. Kami kongsikan booster serum yang lain dari serum biasa kerana memberikan kesan lebih cepat berbanding serum biasa. Nak tahu tak?

H.A. Supreme Vita Brightening Booster Serum

Hada Labo Supreme H.A Vita Brightening Booster Serum diformulasi  dengan 4 tahap Hyaluronik Asid (H.A) premium dan bahan-bahan yang pekat untuk merangsang fungsi bagi menghalang bintik hitam dan parut jerawat untuk kulit cerah berseri .

Hasil kajian di makmal Hada Labo, serum ini terbukti untuk mengurangkan parut jerawat dan bintik hitam sebanyak 48%, Booster serum ini bebas alkohol, wangian, minyak mineral dan pewarna, jadi semua jenis kulit pun boleh menggunakannya.

Skin booster pencerahan ini diperkaya  dengan formula Whitening Injection iaitu 5% Niacinamide, Vitamin B12 dan Hyaluronik Asid untuk membekalkan kelembapan dan mencerahkan kulit selain fungsi-fungsi berikut:

-Membantu mencerahkan kulit kusam dan mengurangkan bintik gelap & parut jerawat sebanyak 48%

-Mengandungi 4 jenis Hyaluronik Asid untuk memberikan kelembapan maksimum kulit.

-Tekstur ringan memudahkan penyerapan jauh ke dalam kulit sehingga lapisan dermis 1.5mm 

Cara penggunaan:

Langkah 1: Sapukan Hada Labo Lotion (Untuk siang dan malam).

Langkah 2: Sapukan booster serum bersaiz kacang pea pada pipi, dahi, hidung dan dagu.

Langkah 3: Lekapkan secara lembut pada wajah sehingga diserap sepenuhnya kulit.

Berikan kulit korang keperluan untuk menyerlahkan kecantikannya dengan Hada Labo H.A Supreme Vita Brightening Booster Serum ini. Booster serum ini akan mula didapati bermula Disember 2021 di farmasi terkemuka juga secara online di Shoppee dan Lazada.

Peluang menang sehingga RM20,000!

Nak menang hadiah lumayan? Jom tonton muzik video terbaru “Teman Sejati” & cari objek tersembunyi! Sempena pelancaran produk baharu ni, Hada Labo telah keluarkan satu muzik video baharu “Teman Sejati”.

Sebelum tu korang tau tak yang Hada Labo ada buat satu peraduan yang menarik dengan hadiah yang lumayan? Haa.. Hada labo ada anjurkan peraduan Hada Labo Vita Booster Serum Spot & Win Challenge, dimana korang kena cari 10 objek tersembunyi dalam muzik video mereka.

Ini lah peluang korang nak memenangi hadiah wang tunai sehingga RM20,000 tau. WOW! Tempoh peraduan ni bermula dari 6 Disember 2021 sehingga 2 Januari 2022. Apa tunggu lagi jangan lupa join tau! Untuk maklumat lanjut korang boleh klik di sini.

Comments

Lagi dalam kategori Branded

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas