Connect with us

Oh! Media

5 Barang Paling Trendy 2021, Korang Dah Ada Ke Belum?

Branded

5 Barang Paling Trendy 2021, Korang Dah Ada Ke Belum?

Zaman sekarang, kalau boleh semua orang nak kekal up-to-date dengan trend semasa. Apa sahaja yang terbaru, mesti ramai nak ambil tahu, beli dan gunakan. Kami kongsikan 5 item paling trendy setakat ini pada 2021:

Tikar yoga bermotif

Untuk kekal sihat dan cerdas ketika belajar atau bekerja dari rumah seperti sekarang, yoga mat yang cantik adalah keperluan untuk motivasi workout. Barulah tak ada alasan setiap kali tiba masanya!

Wearable device

Jam pintar atau fitness tracker digunakan untuk menyelia tahap kesihatan diri, jarak larian, jumlah kalori dibakar, kualiti tidur dan bermacam lagi fungsi. Dari high-end hinggalah berharga mampu milik, device ini wajib ada untuk korang yang mementingkan kesihatan.

Loungewear

Hampir 24 jam di rumah, bekerja dan menguruskan aktiviti, loungewear yang selesa pun korang perlukan juga untuk waktu sekarang. Yang penting nyaman namun masih presentable jika perlu meeting online.

Face mask aneka corak dan rekaan

Face mask satu keperluan bila perlu keluar. Saranan kerajaan untuk mengenakan double masking iaitu medical mask dan mask kain menjadikan face mask satu keperluan bukan saja untuk nampak stylish tapi juga selamat!

Mouthwash terbaru Listerine!

Bila terlalu lama pakai mask, nafas pun boleh berbau. Jangan risau sebab Listerine kan ada? Tampil dengan dua varian baru, mouthwash Listerine ini wajib korang cuba! Pomelo & Passionfruit dan Aloe & Cucumber ini cukup eksklusif kerana dikeluarkan sebagai Edisi Terhad.

Kredit foto: Goody 25

Mouthwash ini membunuh 99.9% bakteria* berbanding hanya memberus gigi. Ini kerana memberus gigi hanya mencapai 25% keseluruhan mulut, dengan mouthwash ini bakteria yang tidak dapat dicapai berus gigi dapat dihapuskan. (*Bakteria penyebab bau mulut, plak & masalah gusi)

Kredit foto: Goody 25

Berkumur dengan Listerine selama 30 saat patut menjadi detoks harian untuk mulut korang. Ini kerana mouthwash ini diformulasi dengan 4 minyak pati anti-bakteria.

Dua pilihan iaitu Aloe & Cucumber serta Pomelo & Passion Fruit boleh korang pilih untuk edisi terhad ini. Untuk sensasi rasa segar dan nyaman serta manis yang kurang ketara, Aloe & Cucumber dicipta untuk korang. Bagi yang nak kesegaran lebih ‘kick’ serta rasa citrus, boleh pilih Pomelo & Passion Fruit.  

Mouthwash Listerine edisi terhad ini sudah boleh didapati secara eksklusif di Watsons.

Teruskan membaca..

Lagi dalam kategori Branded

Ke Atas