Connect with us

Oh! Media

Zulin Aziz Muatnaik Video Lucu Bersama ‘Suami’ Bollywood, Arjun Rampal Tampil Mahu Netizen Terjemahkan Dialog

Oh! Artis

Zulin Aziz Muatnaik Video Lucu Bersama ‘Suami’ Bollywood, Arjun Rampal Tampil Mahu Netizen Terjemahkan Dialog

Korang tengok tak posting yang dimuatnaik oleh Zulin Aziz di Twitternya, @iamzulinaziz baru-baru ini? Ohmedia suka betul tengok semua video dia tau! Memang kreatif sungguh. Ada jer idea dia sampaikan buat netizen rasa terhibur. Haha.



Beberapa hari yang lalu, Zulin buat video bersama pelakon popular Bollywood, Shahrukh Khan sebagai anaknya dan kali ini pula bersama dengan Arjun Rampal sebagai suaminya. Apa yang paling menarik kali ini adalah video tersebut telah menarik perhatian Arjun di laman Twitter.

Can you please translate. It seems funny lol stay safe.



Wah! Bestnya bila pelakon luar negara tengok video kita. Kalau korang nak tahu, Arjun Rampal mengatakan bahawa dia ingin netizen menterjemahkan video itu kerana tidak memahami isi kandungan yang disampaikan dan baginya, ia kelihatan lucu.

OHMEDIA: UNTUNGLAH ZULIN AZIZ! HEHE.

Sumber: Twitter

+ Baca respon pembaca minat Zulin Aziz di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Trending

To Top