Connect with us

Oh! Media

Wow! Berbuka Puasa di Kenny Rogers hanya RM14.60

Oh! Lifestyle

Wow! Berbuka Puasa di Kenny Rogers hanya RM14.60

Mengharungi bulan Ramadhan, memang sinonimlah ramai ke ‘Param’ atau Bazar Ramadan menjamu mata dengan pelbagai makanan. Tapi ada juga yang pulang tangan kosong sebab tidak tahu nak beli apa, rambang mata. Kah!!

Ni kami kongsikan salah satu tempat yang menjadi pilihan Ohmedia berbuka puasa dan wajib juga menjadi pilihan korang iaitu di Kenny Rogers Roasters (KRR) !

Sempena bulan Ramadhan dan Hari raya ini, KRR ada sediakan hidangan ‘Meriah Raya’. Hidangan Nasi Tomato Kenny dan Ayam Masak Merah Kenny.

Nasi Tomatonya memang sedap, hanya menggunakan tomato segar. Manakala, Ayam Masak Merahnya pula terasalah segala resapan pelbagai rempah ratus tradisi yang wangi yang memang membuka selera.

Korang boleh pilih 4 jenis set hidangan istimewa ‘Meriah Raya’ dan 1 set bawa pulang yang sangat menjimatkan.

1. Meriah Classic Meal Rm14.60

Dengan pilihan ¼ ketul Ayam Masak Merah dan 2 pilihan hidangan sampingan (side dishes).


2. Meriah Classic OMG Meal RM17.40

Dengan pilihan 2 ketul Ayam Masak Merah OMG dan 2 pilihan hidangan sampingan (side dish).

3. Meriah Chicken Meal RM19.30

Dengan pilihan ¼ ketul Ayam Masak Merah OMG, Nasi tomato Kenny, 1 pilihan hidangan sampingan (side dish) dan 1 ketul Muffin Riang Ria.

4. Meriah OMG Meal RM22.10

Dengan pilihan 2 ketul Ayam Masak Merah OMG, Nasi tomato Kenny, 1 pilihan hidangan sampingan (side dish) dan 1 ketul Muffin Riang Ria.

Muffin Riang Ria

Hidangan muffin dalam set yang ditawarkan adalah muffin pandan yang merupakan antara kegemaran rakyat Malaysia. Rasanya memang ramai sukakan muffin KRR ni kan?

Tambahan Sirap Bandung dan Kenny Fizzy Rose RM6.10

Setiap sajian, boleh kita dinikmati dengan tambahan Sirap Bandung Kenny dengan haruman ros dan susu segar atau Fizzy Rose Kenny dengan campuran fizzy citrus dan sirap ros yang sedap. Semestinya hilanglah dahaga seharian kita berpuasa.

5. Pakej ‘Meriah Take Me Home’  

Untuk yang lebih suka tapau je, boleh dapatkan set ni.
Dengan pilihan: Seekor Ayam Kenny atau 6 ketul ayam OMG bersama sos Masak Merah, 4 ketul Muffin Riang Ria, 2 pilihan hidangan sampingan (side dish), 1.5 liter Coca Cola dan sebuah bag i.Care bernilai RM10 percuma untuk dibawa pulang.

Harga set ini asalnya RM82.90 tetapi ditawarkan dengan harga Rm59.90/set. Kita jimat RM23 tu ! Jadi pastikan plih pakej ‘KRR’s Meriah Take Me Home’ untuk dibawa pulang atau dijadikan sebagai buah tangan.

Ingin berbuka puasa di Kenny Rogers ?

Elakkan beratur panjang, menungggu lama atau kecewa tempat penuh jika ingin berbuka puasa di KRR dengan membuat tempahan awal melalui sistem’ ROASTERS Ramadhan Reservation (RRR).

Hanya perlu telefon atau datang ke Kenny Rogers pilihan untuk tempahan awal. Nyatakan waktu untuk datang. Buat pesanan dan bayar. Dapatkan no meja tempahan dan pesanan pasti akan siap terhidang pada waktunya.

Hubungi Kenny Rogers Roasters di 03 – 2119 9888 , lawati www.krr.com.my atau di Facebook: KRR untuk keterangan lanjut ya !

Jangan lupa jadikan KRR antara tempat wajib berbuka puasa atau boleh take away. Saat berkumpul beramai-ramai berbuka puasa bersama pasti memahat kenangan indah berbuka puasa bersama di Ramadhan 2018 ini. – SISI

  Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

  Comments

  Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

  Trending

  ITTIFY

  To Top