Connect with us

Oh! Media

Watak John Wick Muncul Dalam Toy Story 4

Umum

Watak John Wick Muncul Dalam Toy Story 4

Toy Story 4 akan tiba tak lama lagi. Yang menariknya akan muncul beberapa watak baru seperti Forky, Ducky, Bunny, Duke Caboom dan banyak lagi. Mesti korang tak sabar kan. Dari korang kecil sampai besar masih lagi berpeluang untuk menonoton filem animasi 3D ini dan kali ini Pixar akan membawakan Toy Story 4 di Pawagam.

ADVERTISEMENT

Watak yang menjadi tumpuan adalah Duke Caboom. Duke Caboom merupakan permainan jenis motosikal yang mempunyai penunggang serta boleh membuat aksi lasak dan hebat. Apa yang menariknya adalah watak dan suaranya dilakonkan oleh Keanu Reeves yang dikenali ramai dalam filem John Wick.


Filem ini mengisahkan tentang kehilangan Forky yang merupakan mainan ciptaan Bonnie. Forky adalah mainan yang diperbuat daripda garfu dan barangan yang lain. Disebabkan itu Woody dan rakannya telah pergi mencari Forky yang hilang ketika cuba melarikan diri dan ketika dalam perjalanan mereka telah berjumpa dengan Duke Caboom.

So adakah korang rasa misi mereka akan berjaya, mari sama-sama kita saksikan Toy Story 4 yang akan ditayangkan di pawagam Malaysia pada 20 Jun ini.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas