Connect with us

Oh! Media

(Video) Tengku Hassanal Sanggup Redah Hujan Untuk Melihat Mangsa Kemalangan Dipuji Rakyat Malaysia!

Umum

(Video) Tengku Hassanal Sanggup Redah Hujan Untuk Melihat Mangsa Kemalangan Dipuji Rakyat Malaysia!

Keluarga KDYMM Agong selalu menjadi perhatian netizen di Malaysia kan? Hehe. Lagi-lagi dengan sikap keprihatinan dan merendah diri yang ada pada keluarga diraja tu membuatkan rakyat jelata berasa sangat bersyukur.

Baru-baru ini, anakanda kepada KDYMM Agong iaitu Tengku Mahkota Pahang, Tengku Hassanal Shah berkongsi satu video di Instagramnya, @this.7 mengenai sebuah kenderaan terlibat dalam kemalangan di Pahang.

A post shared by KDYMM Tengku Hassanal Shah (@this.7) onKalau korang tengok video tu, Tengku Hassanal sanggup meredah hujan untuk melihat keadaan mangsa dan situasi kemalangan membuatkan baginda dipuji dengan rakyat jelata atas keprihatinannya.

Wah, betul cakap netizen. Like father like son gais! Sebenarnya ayahanda kepada Tengku Hassanal pun turut melakukan perkara yang sama sepertinya. Alhamdulillah. Daulat Tuanku!OHMEDIA: DAULAT TUANKU!

Sumber: KDYMM Tengku Hassanal

+ Baca respon pembaca sayang keluarga KDYMM Agong di Facebook Oh! Media

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top