Connect with us

Oh! Media

Upacara Cium Duit Dalam Seminar MLM Untuk Jadi Jutawan

Umum

Upacara Cium Duit Dalam Seminar MLM Untuk Jadi Jutawan

Kegilaan apakah manusia hari ini untuk menjadi kaya, orang suruh cium duit, dia cium duit. Jangan nanti suruh cium tahi pergi cium juga sudahlah. Menurut maklumat yang diterima, gambar-gambar ini diambil ketika seminar Multi Level Marketing (MLM) yang dikatakan semakin dikenali.

ADVERTISEMENT

Upacara mencium duit ini dilakukan mereka dengan alasan ianya bakal merubah hidup menjadi jutawan. Lupakah mereka, rezeki itu datang dari Allah. Wang ringgit bukan satu-satunya rezeki yang Allah berikan kepada hambanya. Kesihatan, kebahagiaan, ketenangan dan segala kebaikan kepada diri kita juga merupakan rezeki dari Allah.

Dari sibuk mencium duit tu seorang demi seorang, sudah memadai ramai-ramai menadah tangan dan berdoa minta pada Allah. Itu jauh lebih baik dan mengikut apa yang diajarkan agama kita tanpa perlu diselitkan dengan ritual mencium duit.

Dalam mengejar kesenangan hidup, usahlah kita memperhambakan diri pada duit. – Sumber

Ingin Cantik Seperti Artis Korea?


Rahsia kecantikan artis-artis Korea di sini! Innisfree, 3CE, Etude House… Dapatkan barangan kecantikan 100% authentik dan murah, hanya di Hermo.my! Baucar RM15 akan diberi dengan setiap pendaftaran. Layarilah http://bit.ly/1HpAuMy atau lihat pages mereka di Hermo Malaysia​ sekarang!

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

To Top