Connect with us

Oh! Media

Trump Sentap Dengan Meghan Markle

Oh! Politik

Trump Sentap Dengan Meghan Markle

Menurut laporan Berita Harian, Presiden Amerika Syarikat (AS), Donald Trump dikatakan rasa sentap dengan komen Meghan Markle disebabkan Pemilihan Presiden negara tersebut. Walaubagaimanapun, Trump turut membalas kenyataan isteri kepada Putera Harry itu dengan sindiran.

Saya bukan peminat. Saya mengucap semoga berjaya kepada Harry kerana dia akan memerlukannya. -kata Donald Trump

Sebelum ini, Meghan Markle hadir bersama suaminya dalam rancangan televisyen buat kali pertama iaitu ABC PrimeTime Special selepas mereka meninggalkan Britain pada hari Selasa lalu untuk berkempen mendesak rakyat Amerika Syarikat keluar mengundi bagi pemilihan presiden.

Setiap empat tahun, kami diberitahu. Ini adalah pilihan raya yang paling penting dalam hidup kami. Ini satu-satunya. Ketika kita menghampiri November ini, sangat penting untuk kita menolak ucapan benci, salah maklumat dan negatif dalam talian. -kata Markle kepada penonton

Untuk pengetahuan, pasangan ini telah mengundurkan dari keluarga kerabat diraja British pada awal tahun ini bersama anak lelakinya, Archie yang berusia satu tahun dan mereka berpindah ke California.

OHMEDIA: MARAH BETUL TRUMP?

Kredit: Berita Harian

+ Baca respon pembaca di Facebook Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Politik

Trending

ITTIFY

To Top