Connect with us

Oh! Media

Tiga Smartwatches Fossil Q Hibrid Baru Diumumkan Di CES 2017

Umum

Tiga Smartwatches Fossil Q Hibrid Baru Diumumkan Di CES 2017

Fosil telah mencipta namanya dalam industri jam tangan. Kali ini, mereka melakukan sesuatu dengan baik dalam permainan smartwatch dengan produk yang berjaya sejak 2015. Kumpulan ini bermula apabila ia mengambil alih jenama teknologi Misfit. Pertama kali ia diumumkan, Q Founder mempamerkan diri sejajar dengan aksesori baru yang diumumkan di CES tahun lepas. The Q Founder telah pun dikemaskini untuk Android Marshmallow dan kemudian ke Android Wear 1.5.

Pada bulan Ogos, Fossil Q Wander dan Q Marshal smartwatches telah diperkenalkan dan boleh didapati. Empat model baru telah mendedahkan kemudian iaitu Q Tailor, Q Nate, Q Crewmaster, dan Q Gazer dan mengharapkan tahun baru ini lebih banyak smartwatches hibrid baru bersedia untuk menggegarkan pasaran smartwatch. Mereka kini sedang dipamerkan di Las Vegas di CES. Ada Q Grant, Q Accomplice, dan Q Modern Pursuit sebagai entri baru ke garisan Q Fossil.

Aksesori pintar ini bukanlah seratus-peratus smartwatches tulen. Mereka adalah smartwatches hibrid yang menawarkan kedua-dua pengalaman memakai jam, analong dan digital. Fosil Q Accomplice adalah sangat nipis disertakan pula dengan dengan serba moden, terdapat tiga pushers yang boleh disesuaikan, dan ia mempunyai garis ukuruan yang sentiasa bersambung. Fosil Q Modern Pursuit menawarkan ikonografi dan warna grafik yang tebal, ia lebih sesuai untuk orang-orang yang meminati seni teknikal digital. Fosil Q Grant memaparkan rekabentuk analog yang lebih klasik dan mudah. Ia menunjukkan kedua-dua reka bentuk tradisional dan fungsi kontemporari. Fikirkan jam tangan antik tetapi dengan beberapa keupayaan teknologi canggih.

Fungsi-fingsi yang terdapat dalam smartwatches hibrid ini disertakan dengan tarikh, pemberitahuan untuk panggilan, SMS, acara kalendar, e-mel, dan penggera. Anggaran harga untuk smartwatch yang bakal dikeluarkan ini sekitar $ 175 (RM 784)hingga $ 215 (RM970) dan ia akan dikeluarkan pada musim bunga. Smartwatch Fossil Q bukan sahaja untuk Android, malah serasi dengan iOS bermula dengan iPhone 5 atau sekurang-kurangnya berjalan iOS 8.2. Smartwatch ini bersambung melalui Bluetooth.

SUMBER : Fossil

Nak Beli TV murah-murah?

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top