Connect with us

Oh! Media

Super Mario Run turut serta datang ke Android

Umum

Super Mario Run turut serta datang ke Android

Pada mulanya ia diumumkan untuk iOS, ternyata Super Mario Run akan datang ke peranti Android juga. Oleh kerana ini adalah permainan rasmi Mario yang pertama untuk telefon bimbit, ini agak masalah besar; ia kelihatan seperti permainan yang cukup menyeronokkan.
Malangnya, walaupun Nintendo mengesahkan bahawa Super Mario Run akan datang ke Android, syarikat Jepun bagaimanapun tidak menyatakan dengan tepat bila permainan akan dikeluarkan pada platform. Mereka berkata, kami rasa berbesar hati melihat bahawa Nintendo tidak menghadkan permainan Mario yang pertama untuk telefon mudah alih pada iOS sahaja.

Walaupun ia adalah satu permainan mudah alih, Super Mario Run menampilkan grafik yang sama seperti New Super Mario Bros .; permainan Nintendo DS dilepaskan kembali pada tahun 2006. Memandangkan banyak penambahbaikan yang terdapat dalam iPhone 7 baru, ia tidak mengejutkan untuk melihat bahawa peranti mempunyai kuasa grafik menyaingi konsol handheld pada tahun 2006. Kemudian sekali lagi, ia masih belum dapat dilihat bagaimana permainan akan berjalan – terutama pada peranti Android – apabila ia benar-benar dikeluarkan.

Apple-Mario-Super-Mario-Run-Nintendo (6)

Super Mario Run dijangka akan dikeluarkan pada iOS pada bulan Disember tahun ini sebagai muat turun percuma; bayaran khas sekali sahaja akan diperlukan untuk membuka permainan penuh. Ia masih belum dapat dilihat hanya apabila permainan mudah alih akan tiba pada Android, tetapi ia mungkin selamat untuk menganggap ia hanya akan disediakan pada masa akan datang.

(Source: Kotaku)

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top