Connect with us

Oh! Media

Stacy Memeluk Agama Islam Dengan Nama Ummu Syaikhah Stacy Abdullah?

Umum

Stacy Memeluk Agama Islam Dengan Nama Ummu Syaikhah Stacy Abdullah?

Ini info yang belum dapat kami pastikan kesahihannya lagi dan satu artikel baru akan menyusul selepas maklumat ini disahkan atau dinafikan. Bagaimanapun, seantero Malaya tahu hubungan Stacy dan Akim bukan main-main lagi malah Akim pernah membuat kenyataan bahawa dia (Stacy) sudah tidak jauh lagi ke arah untuk memeluk agama Islam sepenuhnya. Biarpun perkara itu yang akhirnya menjadi isu sensitif sekitar bulan Mei lalu, hari ini tersebar pula di laman sosial tentang Stacy telah selamat memeluk agama Islam.

ADVERTISEMENT

Pengirim menulis, “Alhamdulillah, penyanyi Stacy baru sahaja selamat memeluk Islam sebentar tadi. Stacy yang diiringi ibu bapa Akim & ibu Stacy. Nama Islam Stacy sangat indah, Ummu Syaikhah Stacy Abdullah.”

Maklumat ini terlalu baru untuk dihadam dan mungkin juga terlalu sensitif untuk terus dipercayai melalui satu gambar tersebut. Sejauh mana kebenarannya akan kita ketahui tak lama lagi. Apapun tahniah kepada Akim kerana menjadi asbab untuk Stacy memeluk agama Islam atas izin Allah. Semoga Allah membalas dengan kebaikan.

Kalau betul perkara ini, tak lama lagi kita akan dengar tentang Akim dan Stacy mahu menamatkan zaman bujang mereka. Kita doakan 🙂

+ Baca respon nitizen di Facebook Oh! Media.

Update: Ini pula videonya.

Lebih Gempar!

BAPA YG MEROGOL ANAK GADISNYA SENDIRI dari umur 8 tahun lagi sehingga melahirkan anak pulak tu. Bila soal siasat,…
Posted by Oh! Media on Saturday, August 22, 2015

Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

ohmedia telegram group
Ke Atas