Connect with us

Siapakah Ben Amir?

Oh! Artis

Siapakah Ben Amir?

Hai gais harini sis nak kongsikan tentang seorang artis ni yang menjadi idola ramai peminat kerana lakonan dan gaya penampilannya yang handsome dan smart.

Semua tahukan yang Ben Amir sekarang tengah popular sebab drama Sweet Dreams di Astro Ria? So dekat sini sis nak cerita sedikit pasal Ben Amir ni.

Mana tahu boleh jadi rujukan untuk korang kan? So apa lengah lagi jom lah kita tengok video ni!

Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

To Top