Connect with us

Oh! Media

Rihanna Sindir Presiden Amerika Syarikat

Oh! Artis

Rihanna Sindir Presiden Amerika Syarikat

Nampaknya ramai orang di Amerika Syarikat tidak menyukai Donald Trump termasuklah artis seperti Rihanna. Baru-baru ini, dia melakukan Instagram Live menjawab soalan daripada peminatnya mengenai album baharu yang dijangka akan dilancarkan pada tahun ini.


Menerusi entri tersebut, dia seakan-akan menyindir Presiden Amerika Syarikat, Donald Trump selepas salah seorang pengikutnya bertanyakan mengenai album baharunya. Rihanna juga mengingati peminat dan pengikutnya agar tidak lagi bertanya mengenai albumnya itu.

If one of y’all motherf–ckers ask me about the album one more time when I’m trying to save the world, unlike y’all president…on sight. -kata Rihanna

Kalau korang nak tahu, pemilik dan pengasas kepada Fenty’s Beauty itu pernah memberikan sumbangan yang besar sebanyak RM21 juta untuk membantu orang ramai bagi membendung jangkitan wabak Covid-19 tau!

OHMEDIA: TERBAIKLAH RIHANNA! BERANI BETUL DIA SINDIR.

Sumber: Instagram

+ Baca respon pembaca minat Rihanna di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Trending

ITTIFY

To Top