Connect with us

Oh! Media

(Video) Rihana Dikatakan Telah 2 Kali Tolak Ujian DNA Ismail Leon, Hantar Lebih Gambar Serupa Sultan Muhammad Di Email

Umum

(Video) Rihana Dikatakan Telah 2 Kali Tolak Ujian DNA Ismail Leon, Hantar Lebih Gambar Serupa Sultan Muhammad Di Email

Cerita diantara Sultan Kelantan, Baginda Sultan Muhammad V dan model Russia Rihana Oksana Petra nampaknya masih belum ada kesudahannya.

ADVERTISEMENT

Terbaru, Rihana dikatakan telah didesak untuk menjalankan ujian DNA ke atas anaknya Ismail Leon. Bagaimanapun, melalui laporan portal DailyMail UK, sumber istana telah mendakwa bahawa Rihana telah menolak dua ujian DNA yang diminta Baginda Sultan Muhammad.

Ismail Leon kini telahpun berusia 6 bulan dan Rihana mendakwa dapat dilihat rupa anaknya seperti Sultan Muhammad dan tidak perlu membuat ujian DNA. Hasil dari 2 penolakan Rihana untuk jalankan ujian DNA, telah menimbulkan keraguan dan tanda tanya dari peguam Sultan Muhammad.

Rihana juga dilaporkan telah menghantar gambar-gambar anaknya sebagai bukti terus ke e-mail Baginda pada 28 Mei lalu. Bagaimanapun, Rihana mengatakan yang dia tiada masalah sekiranya pihak Istana masih tidak berpuas hati dengan gambar itu dan sanggup menjalankan ujian DNA untuk mencari kebenaran.

I’ll send you few pictures and hope you no longer need to do the DNA test, because Ismail is a copy of you. But if you still doubt, you can do the test, I don’t mind. – Kata Rihana.

Apakah kesudahan untuk masalah ini agaknya? Apa-apapun sama-samalah kita nantikan kebenarannya.Sumber: Dailymail

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh Youtube


Comments

Lagi dalam kategori Umum

30 Hari Paling Trending

Ke Atas