Connect with us

Oh! Media

Permainan ONE PIECE Thousand Storm dari Bandai Namco Dibuka Untuk Pra Pendaftaran

Umum

Permainan ONE PIECE Thousand Storm dari Bandai Namco Dibuka Untuk Pra Pendaftaran

Bandai Namco berharap akan dapat populariti besar dengan membawa tajuk anime “One Piece” sebagai tarikan dan rangsangan untuk peminat rancangan tersebut untuk bermain permainan yang dikeluarkannya, One Piece Thousand Storm. Permainan ini kini dibuka untuk pra-pendaftaran, dan yang terawal mendaftar akan diberi peluang untuk membuka kunci kejutan dalam permainan tersebut.

ONE PIECE Thousand Storm pada asasnya ia merupakan permainan kakegori Action RPG, dan jalan cerita tersebut berlatarbelangkan watak Luffy yang sangat popular dan krew Straw Hat Pirates sebagaimana mereka memerangi gerombolan musuh-musuh dari arah depan. Permainan ini menggunakan kawalan sentuhan untuk menyerang, mempertahankan, mengelak, dan menggunakan kemahiran letupan. Sudah tentunya sebagai permainan mudah alih, juga terdapat keperluan untuk pertempuran beramai-ramai untuk memanfaatkan interaksi sosial pengguna.

Pra-pendaftaran telah pun berjalan melalui laman rasmi One Piece: Thousand Storm. Untuk mendaftar, anda boleh memilih peranti korang, dan mendaftar dengan alamat e-mel korang, akaun Twitter, atau akaun Facebook.

SOURCE: Bandai Namco

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top