Connect with us

Oh! Media

permainan 2D Mercenary Kings kini boleh didapati di Android TV

Umum

permainan 2D Mercenary Kings kini boleh didapati di Android TV

Anda telah mendengar mereka berkata, “Simpan tentera upahan. Menyelamatkan dunia. “Okay, tidak ada yang berkemungkinan berkata, sebelum ini, tidak sehingga anda mencari permainan baru ini dari OUYA Publishing dipanggil Mercenary Kings. Semasa anda di luar untuk menyelamatkan rakan-rakan anda, anda juga keluar untuk menyelamatkan dunia daripada sebuah organisasi kejahatan dengan merancang untuk menakluk dunia . Jika anda ke dalam jenis ini permainan dan jika anda mempunyai TV Android, maka anda kemungkinan perlu memeriksa penembak sampingan ini.
The Mercenary Kings sebenarnya pahlawan yang paling popular untuk disewa di planet ini, tetapi atas sebab tertentu, rakan-rakan anda telah ditangkap oleh kumpulan yang dikenali sebagai CLAW yang melakukan beberapa jenis eksperimen dalam Base Makmal rahsia di sebuah pulau. Sememangnya, anda menjadi anggota tunggal yang belum lagi di bawah jagaan mereka dan anda melancarkan misi menyelamat disertai oleh “anak-anak kapal genius penyangak dan pakar-pakar bidang mereka”.

hqdefault-1

Secara teknikal, ini adalah berdasarkanrun and gun game dan anda akan menjalani lebih daripada seratus misi jika anda bermain permainan ini. Anda boleh memilih untuk bermain secara solo atau menyertai koperasi tempatan sehingga 4 pemain. Anda akan membuat kraf, menyesuaikan, dan menaik taraf senjata anda, yang cukup penting untuk permainan seperti ini. Sudah tentu lebih banyak anda bermain dan mendapatkan mata, lebih tinggi ranking anda.

mercenary-kings-screenshot-01

Anda boleh memuat turun Mercenary Kings untuk $ 9,99 dari Kedai Play Google. Walau bagaimanapun, ia hanya boleh didapati untuk Razer Forge TV, Android TV dan NVIDIA Shield TV melalui Google Play, dan Fire TV melalui Amazon App Store.

VIA: Razer Zone

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top