Connect with us

Oh! Media

Penjualan T-Shirt “Red Flag” dan “OhGeekz” Keluaran Terulung Dari Oh Media

Umum

Penjualan T-Shirt “Red Flag” dan “OhGeekz” Keluaran Terulung Dari Oh Media

Pernahkah anda merasa ingin menjadi ahli keluarga Oh Media? Pada tahun ini, anda boleh merasa seperti menjadi ahli keluarga kami dengan memakai t-shirt keluaran Oh Media. Baju “Red Flag” ini hanya untuk masa terhad dan keluaran hanya untuk nilai helaian yang terhad sahaja. Siapa cepat dia yang dapat. Baru la kalau kuar jalan-jalan, orang lihat anda nampak lebih bergaya. Dengan warna yang nyaman iaitu kelabu, sesuai untuk digunakan untuk di luar rumah dan aktiviti sosial. Secara langsung, anda telah membantu kami untuk memperluaskan jenama Oh Media. Kami amat menghargai jika anda dapat berbuat demikian. 

Hadapan T-Shirt 
Belakang T-Shirt
Kepada peminat Oh Media yang telah sekian lama mendengar dan mengetahui kehadiran semula blog Oh Geekz, kami ingin memperkenalkan t-shirt Oh Geekz untuk peminat semua. Kali ini, reka bentuk corak pada t-shirt masih mengekalkan logo “slide to unlock” seperti edisi yang terdahulu. Sesiapa yang sebelum ini terlepas untuk mendapatkan t-shirt ini, anda semua boleh mendapatkannya untuk masa yang terhad. Peminat gajet dan IT mesti mendapatkannya. 
Jika anda semua berminat dan mahu mendapatkan t-shirt Oh Media atau Oh Geekz, anda boleh nyatakan nama, alamat, no telefon, saiz, kuantiti baju dan jenis baju “Oh Media”. Hantar info tersebut melalui email kami di [email protected] dan lampirkan resit atau bukti pembayaran untuk memudahkan semakan staff kami. 
Bukan itu sahaja, anda juga boleh membuat pembelian melalui “WhatApps” bernombor 012-6957134 iaitu staff admin Oh Geekz, Pembelian haruslah berserta dan diyatakan nama, alamat, no telefon, saiz, kuantiti baju dan jenis baju “Oh Geekz”.

Berapa sehelai? Cuma RM 40.00 untuk salah satu t-shirt. Harga yang ditawarkan beserta kos penghantaran sekali tau. 

Macam ni format anda kena bagi ya,
Nama:
Alamat:
No Telefon:
Saiz dan Kuantiti:
Jenis baju : Oh Media / Oh Geekz atau kedua-dua sekali
Anda boleh rujuk gambar rajah di bawah untuk melihat saiz yang sesuai anda gunakan.
Kami amat menghargai sokongan anda setelah beberapa tahun Oh Media beroperasi. Diharapkan anda dapat terus menyokong kami untuk terus maju dan menyajikan info-info yang menarik dan berharga dalam kehidupan kita semua.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top