Connect with us

Pengakuan Nora Yang Amat Mengejutkan

Branded

Pengakuan Nora Yang Amat Mengejutkan

Ke mana je Nora pergi, pasti menarik perhatian ramai. Wajahnya putih gebu, berdahi licin, susuk tubuh mengiurkan dan suara yang manja. Memang perfect! Dah tentu ramai lelaki terpikat. Sebab tu lah wanita-wanita lain cemburu dengan Nora ni. Mana tak nya, boyfriend dan dan suami diorang pun duk sibuk puji si Nora.

Pasti ramai yang tak tahu wajah Nora sebenar.. Nak tahu kenapa?? Ha.. sebab kata Nora masa zaman remaja dulu, dia boleh dikatogorikan sebagai HODOH. Kawan pun memang tak ramai sebab dia langsung tak menarik perhatian dek kerana wajahnya yang penuh jerawat batu dan parut. Ya betul! Nora yang sebenarnya adalah tersangat hodoh. Sering diejek dan dihina.

Dulu, selepas tamat pengajian (ijazah kelas pertama tau), Nora banyak kali minta kerja tapi semua kena reject atas alasan personaliti tidak meraik. Last last, Nora kerja sebagai juruwang di stesen minyak dengan gaji hanya RM600.

Tuuu dulu… Sekarang Nora yang kita kenal ni dah cantik dan cukup menarik.

“Sumpah… saya tidak menyembunyikan apa2 rahsia pun. Pada malam hari saya hanya apply Serum Biowhite Collagen sahaja. Di pagi hari saya minum serum ni 1 sudu. Itu je. Memang saya lihat kesan Serum Biowhite Collagen sangat hebat. Jerawat cepat sangat kecut. Parut-parut saya juga dah pudar. Wajah saya semakin cerah dan kulit semakin licin. Ramai orang cakap umur saya 20an, padahal sudah hampir 32” – Pengakuan ikhlas dari Nora

Kini semua dah tahu rahsia Nora. Jangan salahkan Nora kerana kecantikannya. Salahkan diri sendiri yang tidak pernah mencuba untuk mengupgrade kecantikan diri. Kehidupan kita hanyalah pinjaman dan menjadi kewajiban kita untuk menjaga kesihatan dan kecantikan diri sendiri.

Ini wajah terkini Nora.

Masih belum terlambat untuk korang jadi macam Nora tau. Cuba tengok gambar-gambar mereka yang dah cuba..

Parut jewat atau kesan kemalangan dapat dikurangkan/dihilangkan.
Kulit melecur dan terbakar pulih dalam masa 10 hari.
Ruam di tangan bayi.

Bukti bagaimana produk ini menghilangkan jerawat.

Dapatkan dari rakan niaga terdekat dengan tekan link ini:
https://www.facebook.com/notes/panacea-beauty-official/senarai-rakan-niaga-panacea-beauty/564053780378228

Nak jana pendapatan bermula dari zero? Hubungi no di bawah:

Hotline: 013-444 9531
FB/IG: PanaceaBeautyOfficial
Email: [email protected]

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Branded

Trending

To Top