Connect with us

Pelajar IKBN Banting Ini Dipukau Pemandu Teksi Jam 2 Pagi Tadi

Umum

Pelajar IKBN Banting Ini Dipukau Pemandu Teksi Jam 2 Pagi Tadi

Lebih kurang jam 2 pagi tadi berlaku kejadian pukau di mana seorang pelajar IKBN Banting telah kerugian wang ringgit dijangka telah dipukau yang kemudiannya ditinggalkan di tepi jalan oleh sorang pemandu Teksi (Lelaki berbangsa India) yang pada awalnya berjanji untuk menghantar mangsa ke IKBN Bangi sebelum  tiba-tiba khayal selepas terbau sesuatu yang pelik.

Berikut adalah penerangan yang diberikan pengadu;

Slm. Oh media. Just nak share. Baru je jadi tadi. Around 2 pagi. Adik i call, bgtau kawan die dari perak nak balik ikbn banting. Smpai putrajaya da lewat. Die ambik cab terus ke banting. Dlm kereta, die bau something yg sgt kuat n mcm nak pitam. Driver tu mintak RM50. Budak tu bg je duit. Terus die tinggalkan budak tu tepi jalan. “Wak” tu is my friend. Harap oh media dpt highlight isu ni. Budak tu da selamat smpai IKBN. Terima Kasih.

Ini mungkin sebagai wake-up call kepada kita semua agar lebih berhati-hati di mana sahaja kita berada. Elakkan berseorang diri di waktu-waktu sunyi dan usah mudah mempercayai orang. Jika menaiki kenderaan awam, catatkan nombor pendaftarannya dan juga nama pemandu kemudian di simpan baik-baik. Apa yang Ohmedia kongsikan ini merupakan aduan yang dihantar ke talian perkongsian serta aduan Ohmedia di talian Whatsapp kami 012-923 1562.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

To Top