Connect with us

Oh! Media

Pebble Mengeluarkan Firmware 4.3, Kickstart Dan Lebih Banyak Aplikasi Untuk Pemantauan Kadar Degupan Jantung

Umum

Pebble Mengeluarkan Firmware 4.3, Kickstart Dan Lebih Banyak Aplikasi Untuk Pemantauan Kadar Degupan Jantung

Permainan dalam smartwatch global mungkin menurun tetapi Pebble sebagai salah satu perintis yang tidak berhenti setakat itu. Syarikat tersebut baru sahaja mengeluarkan kemas kini yang terkini iaitu Firmware 4.3. Ia menambah aplikasi baru dan sedia untuk dimuat turun terus kedalam jam tangan Pebble korang. Pebble Firmware 4.3 membawa beberapa ciri-ciri dan peningkatan baru. Ada Kickstart sebagai watchface baru untuk Pebble  Time dan Smartwatches Siri 2.

Kickstart menawarkan gambaran yang cepat untuk masa, kemajuan langkah setiap hari, bilangan langkah, dan kadar jantung (khas untuk Siri 2). Anda perlu mengemas kini kedua-dua mudah alih dan menonton aplikasi dari Google Play Store/App Store dan aplikasi Pebble masing-masing. Seperti kebanyakan kemas kini Firmware, Ini satu-satunya yang dipertingkatkan prestasi dan banyak pembetulan bugs.

Pebble Firmware 4.3 ini, bersedia untuk Pebble Time, Time Steel, Time Round, dan Pebble 2. Ia membawa Kickstart kepada model smartwatch yang dinyatakan dan beberapa ciri-ciri baru seperti kadar jantung dan pemantauan kadar jantung meningkat kepada Pebble Series 2. Yang terakhir ini mendapat zon kadar jantung , Kadar Jantung atas Bluetooth, dan senaman dengan kadar jantung.

Sumber : Pebble

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top