Connect with us

Oh! Media

Oxygen OS 3.2.6 OTA update dikeluarkan untuk OnePlus 3 flagship

Umum

Oxygen OS 3.2.6 OTA update dikeluarkan untuk OnePlus 3 flagship

Satu minggu lagi, satu lagi kemas kini untuk model flagship OnePlus akan keluar. Tidak bahawa OEM Cina mengeluarkan maklumat OxygenOS untuk mana-mana telefon mudah alih setiap minggu tetapi syarikat itu kerap menawarkan kemas kini tersebut. Syarikat itu tidak lewat daripada jadual kerana ia mahu memastikan bahawa telefon pintar sentiasa dikemaskini. Keluaran terkini adalah OxygenOS 3.2.6 (OTA) update over-the-air untuk OnePlus 3.

Seperti biasa, pengeluaran tersebut adalah tambahan jadi jangan bimbang jika anda tidak menerima amaran atau pemberitahuan lagi. Beberapa penambahbaikan dan perbaikan bug sudah dimasukkan ke dalam kemas kini ini seperti dalam rakaman video 1080p, kualiti kamera, dan prestasi kecerahan penyesuaian. Suara kualiti panggilan daripada beberapa aplikasi mesej segera dan imbangan putih telah dioptimumkan. Apabila ia datang kepada isu dan sambungan bluetooth masalah hijau dan kuning sekali-sekala untuk beberapa kenderaanmereka yang telah ditangani juga.

Dengan maklumat ini, OnePlus 3 kini dibenarkan untuk mengubah suai ringtones ihsan aplikasi pihak ke-3. Ditambah kepada banyak ciri-ciri suis PocketMode dalam tetapan Paparan dan suis DozeMode dalam Pilihan pemaju. OxygenOS 3.2.6 juga mengoptimumkan ketepatan sentuhan apabila anda bermain permainan mudah alih dan penggunaan bateri terutamanya apabila scrolling.

OnePlus secara rasmi melancarkan kemas kini perisian pada hujung minggu. Sesetengah pengguna telah menerima OTA. harap semua dapat dapat bersabar kerana OnePlus melakukan untuk menyampaikan maklumat dalam talian untuk semua orang ASAP.

SUMBER: OnePlus.net

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top