Connect with us

Oh! Media

Oppo R9S Kini Mempunyai Edisi Ulang Tahun Baru Dan Ia Berwarna Merah

Umum

Oppo R9S Kini Mempunyai Edisi Ulang Tahun Baru Dan Ia Berwarna Merah

Tepat pada masanya untuk Tahun Baru Cina, Oppo telah mengeluarkan smartphone edisi khas Tahun Baru bersempena ulang tahun smartphone R9S. Satu-satunya perbezaan antara model baru ini dan yang asal dilancarkan Oktober lalu adalah ia mempunyai warna merah yang menyala. Jika itu matlamat korang dan jika korang sedang mencari peranti lebih baik dalam anggaran $400, maka ini mungkin sesuai untuk korang. Malangnya, ia hanya terdapat di China, sekurang-kurangnya buat masa ini.

Apabila Oppo R9S, pengganti kepada Oppo R9 (OPPO F1 Plus) keluar pada bulan Oktober lalu, ia boleh didapati dalam tiga jenis warna iaitu emas, perak, dan hitam. Tetapi kini ia menjadi satu trend untuk OEM mengeluarkan jenis warna baru eksklusif untuk pasaran tertentu, menjadikan ia kelihatan seperti mereka melepaskan peranti jenama baru. Dan Merah Tahun Baru edisi ulang tahun R9S kelihatan cantik walaupun agak sama dengan edisi khas Yang Mi (Yang Mi menjadi pelakon popular Cina) sudah tentu ia tidak mempunyai tandatangan beliau.

Bagi Spesifikasinya pula, ia adalah sama seperti peranti asal. Ia mempunyai 5.5-inci paparan Full HD dengan Corning Gorilla Glass 5 dan dikuasakan oleh 625 pemproses Snapdragon. Ia mempunyai 4GB RAM dan storan dalaman 64GB, tambahan pula dengan bateri 3010mAh dan pendahuluan sensor cap jari. Ia mempunyai kamera belakang 16MP dan yang lebih menarik adalah ia juga s sports a 16MP front shooter untuk selfie yang berkualiti.

Oppo R9S Tahun Baru edisi ulang tahun kini boleh didapati dengan harga ¥ 2,7999 bersamaan $ 416. Masih tiada berita yang mengatakan ia boleh didapati di tempat lain.

Sumber: Weibo

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top