Connect with us

Oh! Media

Nora Danish Berhajat Kahwinkan Zizan Dengan Adiknya Sempena Ulang Tahun Ke-36?

Oh! Artis

Nora Danish Berhajat Kahwinkan Zizan Dengan Adiknya Sempena Ulang Tahun Ke-36?

Wow! Rupanya hari ini 14 April 2020 adalah hari ulang tahun kelahiran seoaran pelawak popular Zizan Razak yang sudah mencecah umur 36 tahun dan masih bujang ok! Bilalah nak dengar berita Zizan kahwin kan?

ADVERTISEMENT

Ohmedia tertarik dengan ucapan dari pelakon cantik Nora Danish buat Zizan Razak apabila mengatakan yang dia pasti mengahwinkan Zizan dengan adik perempuannya. Tapi malangnya Nora tak ada adik perempuan. Kalau ada mimin pun nak. Kah!

Ni la dia kawan saya yang selalu menceriakan hidup saya setiap kali dia buka mulut! Banyak pahala dia ni sebab selalu happy kan orang. InsyaAllah, Alhamdullilah & today is ur BIRTHDAY pulak @zizanrazak869 , happy birthday my friend , semoga apa yang dihajati tercapai tidak lama lagi, Semoga Allah murahkan lagi rezeki u , Berlipat ganda lagi , semoga di panjangkan umur , sihat sentiasa, dan paling penting buat masa sekarang ni, semoga jumpa jodoh yang paling sesuai dan serasi buat u. Dan biarlah ia kekal hingga Jannah. Haha siap dah wish awal-awal, I Kalau ada adik dah lama kawin kan ngan u Zizan. U are a good person. Take care Zizan, stay safe , & happy tua day my fren, ♥️ya! – Tulis Nora.

A post shared by Mrs Nedim (@noradanish) onZizan juga sempat memberikan respon terhadap post Nora dengan mengucapkan terima kasih. Sempat request Nora menari untuk dia lagi. Haha!

Omgggggg u dance untuk i pleaeseee. Btw tq very much untuk doa doa u. Alhamdulillah ameen. – Katanya.

Zizan turut mengucapkan terima kasih kepada semua peminat dan pihak yang memberikan ucapan dan meminta agar orang mendoakan dirinya menjadi insan yang lebih berjaya dan dipertemukan jodoh yang baik serta kekal ke jannah.OHMEDIA: TERBAIK ZIZAN DAN TERUSKAN MENGHIBURKAN KAMI RAKYAT MALAYSIA DENGAN MESEJ YANG BERGUNA DAN BERFAEDAH. GOODLUCK BRO!

+ Baca respon pembaca yang meminati Zizan di Facebook Oh! Media.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Ke Atas