Connect with us

Oh! Media

Nokia Tablet Dengan Paparan 18.4 Inci, Snapdragon 835 Dilihat Pada GFXBench

Umum

Nokia Tablet Dengan Paparan 18.4 Inci, Snapdragon 835 Dilihat Pada GFXBench

Nokia sedang beraksi. Walaupun ianya masih belum cukup jelas tetapi bekas pengeluar telefon bimbit yang pernah meletup satu ketika dahulu membuat kemunculan semula debgab menyertai komuniti android selepas diambil alih HMD Global. Smartphone Nokia yang pertama yang dikuasakan oleh Android baru-baru ini dlancarkan dan Nokia 6 akan disusuli dengan banyak lagi model. Setakat ini, yang kita dapat tahu bahawa Nokia 6 akan menjadi smarphone ekslusif untuk China. Akan banyak lagi model antarabangsa akan tiba tidak lama lagi bersama Nokia 8, Nokia P1, atau Nokia E1 hanya tunggu pengumuman sahaja.

Selain daripada smartphone, Nokia dipercayai sedang membangunkan sebuah tablet baru. Beberapa minggu lalu, terlihat Nokia D1C yang dikhabarkan boleh bertukar menjadi tablet dan baru-baru ini tersenarai didalam GFXBench ialah tablet dengan spesifikasi dibawah :

Peranti Nokia ini telahpun berjalan dengan OS Nougat Android tetapi mendahului oleh Android FIH Edition dan FIH. Tiada sebarang maklumat tentang sebut harga dan bila ia boleh didapati tetapi ia sudah berada di laman benchmarking bermakna ini adalah sebuah berita baik. Ini bermakna peranti telah diuji dan bersedia untuk diumumkan tidak lama lagi. Mungkin di Mobile World Congress? Harap korang dapat bersabar.

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top