Connect with us

Oh! Media

Netizen Kecam Editing Drama Teruk, Ayda Jebat Tampil Mohon Maaf

Oh! Artis

Netizen Kecam Editing Drama Teruk, Ayda Jebat Tampil Mohon Maaf

Sebelum ini panas seketika apabila netizen di media sosial mengkritik tahap editing drama, Bukan Gadis Biasa yang dilakonkan oleh Ayda Jebat dan Remy Ishak. Selain Dari segi suntingan, netizen juga mengkritik special effect yang digunakan bagi watak opah yang dilakonkan oleh Sheila Rusly dalam drama berkenaan.

Menyedari kritikan berkenaan, Ayda Jebat sebagai salah satu teraju utama bagi drama berkenaan memohon maaf jika ada penonton yang kurang senang dengan perkara itu. Ayda juga mengakui bahawa penonton sekarang lebih bijak menilai dan melihat kelemahan yang berlaku.

Sumber gambar dari Google

Ayda menambah agar mana-mana editor dalam drama berkenaan tidak disalahkan semata-mata kerana baginya ini adalah kerjasama semua pihak dalam menjayakan drama berkenaan. Walaubagaimanapun, Ayda Jebat menzahirkan rasa syukur kerana disebalik kritikan dan kecaman, drama berkenaan masih mendapat sambutan yang membanggakan dari penonton. Masih ada yang mengambil sisi positif drama berkenaan.

OHMEDIA: BIASALAH NAMAPUN MANUSIA. TAK LARI DARI KESILAPAN. KITA PUN BUKAN TUHAN UNTUK MENGHUKUM. RILEK-RILEK SUDAH.

Sumber: Harian Metro

+ Baca respon pembaca Ayda Jebat tampil mohon kerana editing drama teruk di Facebook Oh! MediaPenulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Trending

ITTIFY

To Top