Connect with us

Neelofa Bagi Amaran Keras Dekat Kakak Buat Room Tour Dalam Bilik

Oh! Artis

Neelofa Bagi Amaran Keras Dekat Kakak Buat Room Tour Dalam Bilik

Ewah-ewah! Kalau sebelum ni kita selalu melihat hiasan dalam rumah seorang Datuk, kali ini kita dapat melihat juga hiasan dalam bilik seorang pelakon, pengacara dan juga usahawan wanita berjaya yang kian naik iaitu Neelofa. Memang ramai yang jadikan kak Lopa ni sebagai idola untuk berjaya, betul tak?

Dalam satu video yang dikongsikan oleh kakak Neelofa iaitu Noor Nabila telah melakukan satu segmen room tour yang dilakukan untuk chanel YouTube mereka.

Malam ni episode baru, kitorang tour bilik Neelofa walaupun dan beribu kali tour, tengok tau. Katanya di Instagram.

Sudutan video pendek itu ternyata membuatkan peminat tak sabar untuk melihat macam mana agaknya bilik pribadi Neelofa.



Tengoklah tu, besar betul! Dah macam besar rumah admin dah. Huhu! Sudah namapun wanita kan, mestilah penuh dengan koleksi handbeg, barangan makeup dan kasut.

Dalam video ni Neelofa turut sempat memberi amaran keras! Boleh pegang semua benda yang ada dalam bilik tu, tapi tak boleh pegang dia punya Notebook. Maklumlah, banyak rahsia dan kerja yang penting-penting dalam tu weh!

Korang tontonlah dulu, Ohmedia tengah fikir macam mana nak besarkan bilik dalam rumah yang kecil ni.




+ Baca respon pembaca yang kagum melihat bilik Neelofa di Facebook Oh! Media.




Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

To Top