Connect with us

Oh! Media

Nazim Othman Sudah Bersedia Dirikan Rumah Tangga Buat Kali Kedua

Oh! Artis

Nazim Othman Sudah Bersedia Dirikan Rumah Tangga Buat Kali Kedua

Pelakon kacak Nushrul Alif Othman atau lebih dikenali sebagai Nazim Othman berusia 36 tahun memuatnaik satu posting di Instagramnya, @nazimothman mengatakan bahawa dia sudah bersedia untuk mendirikan rumah tangga buat kali kedua.

Di usia gangsa ni, there’s nothing better I could ask for other than my zaujah to be brought close to me. After 2 years, I finally reopen my heart for marriage. Some things in life are learned the hardest ways and I took full responsibility of my past mistakes and accepted the wisdom I gain from it. I’m no longer young, berjimba time is over. I’m 36 and my time is running out. Selagi sihat walafiat dan berkemampuan, semoga dimakbulkanNya. Dah dua tahun single. Sampai kadang-kadang tertanya kat Allah, apakah terlalu besar kesilapan laluku sampai susah jodoh nak sampai? Selain mintak ampun dengan Dia, mungkin ada juga kesilapan saya sesama manusia. Jadi saya dengan rasa rendah diri, nak mohon maaf kepada semua orang yang pernah terasa hati dengan saya sebelum ini sama ada secara sengaja atau tak disengajakan. Saya harap permohonan maaf terbuka ini diterima. I’m sorry too kalau ada yang tak berkenan dengan posting ni. Most people are too afraid to show their vulnerable sides to others because most probably they see it as a sign of weakness. On the contrary, from my point of view, being vulnerable until a certain acceptable extent, is a strength. Doakan saya please. Thank you.

Di usia gangsa ni, there’s nothing better I could ask for other than my zaujah to be brought close to me. After 2 years, I finally reopen my heart for marriage. Some things in life are learned the hardest ways and I took full responsibility of my past mistakes and accepted the wisdom I gain from it. I’m no longer young, berjimba time is over. I’m 36 and my time is running out. Selagi sihat walafiat dan berkemampuan, semoga dimakbulkanNya. Dah dua tahun single. Sampai kadang-kadang tertanya kat Allah, apakah terlalu besar kesilapan laluku sampai susah jodoh nak sampai? Selain mintak ampun dengan Dia, mungkin ada juga kesilapan saya sesama manusia. Jadi saya dengan rasa rendah diri, nak mohon maaf kepada semua orang yang pernah terasa hati dengan saya sebelum ini sama ada secara sengaja atau tak disengajakan. Saya harap permohonan maaf terbuka ini diterima. I’m sorry too kalau ada yang tak berkenan dengan posting ni. Most people are too afraid to show their vulnerable sides to others because most probably they see it as a sign of weakness. On the contrary, from my point of view, being vulnerable until a certain acceptable extent, is a strength. Doakan saya please. Thank you.
A post shared by nazimothman (@nazimothman) on


Sebelum ini, Nazim pernah mendirikan rumah tangga bersama Bella Dally pada 10 September 2016 tetapi perkahwinan mereka hanya bertahan selama 2 tahun jer gais. Hmm, nak buat macam mana. Dah tak ada jodoh kan.

Jadi, korang tunggu apa lagi? Nazim tengah single tu dan akhirnya dia buka hati untuk mencari jodoh tau. Manalah tahu rezeki korang dapat berkahwin dengan pelakon kacak ni. Apapun, Ohmedia doakan agar urusan Nazim dipermudahkan segala urusan untuk mencari zaujah. InsyaAllah, Amin.

OHMEDIA: SERONOKLAH GADIS-GADIS DI LUAR SANA BILA NAZIM DAH UMUM BUKA HATI UNTUK CARI ZAUJAH. HEHE.

Sumber: Instagram

+ Baca respon pembaca nak jadi zaujah Nazim di Facebook Oh! Media.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Trending

To Top