Connect with us

Oh! Media

Naim Daniel Diserang Individu OKU Di Instagram

Oh! Artis

Naim Daniel Diserang Individu OKU Di Instagram

Naim Daniel yang terkenal dengan lagu Sumpah hari ini mendedahkan beliau telah diserang oleh seorang individu oku di akaun Instagram miliknya. Video yang berdurasi lebih kurang 17 saat berkenaan mendedahkan mesej yang dihantar telah mengundang pelbagai reaksi netizen. Namun telah dipadam oleh beliau sebelum artikel ini dikeluarkan.Pada kapsyen video berkenaan Naim menulis agar pihak keluarga dapat memantau individu oku berkenaan dan meminta agar individu berkenaan tidak dimarahi kerana dia orang kelainan upaya. Naim juga berdoa agar individu ini dipermudahkan segala urusannya.

Selain Naim Daniel, ada beberapa orang artis mendakwa mereka turut diserang dengan cara yang sama. Tapi Ohmedia tak dapat pastikan bahawa individu berkenaan adalah orang yang sama menyerang mereka. Antaranya Nabila Huda dan Nabila Razali.
Sumber gambar dari screenshot akaun Instagram Naim Daniel

OHMEDIA: TENGOK CARA NAIM DANIEL TANGANI BENDA NI MENUNJUKKAN DIA SEORANG COOL. TERINGAT MASA KES DIA DENGAN AZWAN ALI DULU.

Sumber: Instagram Naim Daniel

+ Baca respon pembaca Naim Daniel diserang individu menerusi dm Instagram di Facebook Oh! Media

Penulis content & Ketua Multimedia di Oh! Media. Memastikan pelbagai content menarik dapat dicipta khas untuk Oh! Media sahaja.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

Trending

ITTIFY

To Top