Connect with us

Oh! Media

Microsoft Selfie Camera, Aplikasi Foto Editing Kini Boleh Didapati Untuk Android

Umum

Microsoft Selfie Camera, Aplikasi Foto Editing Kini Boleh Didapati Untuk Android

Jika anda masih tidak percaya bahawa berselfie adalah satu perjkra yang penting dan sentiasa kekal, anda boleh lihat semua produk dan aplikasi yang OEM dan developer cipta. Dan bahkan jika anda tidak suka mengambilnya setiap hari dan posting di media sosial tanpa henti, pada satu ketika, anda mungkin akan mengambil satu, sama ada secara bersendirian atau kumpulan. Dan anda akan rasa ingin memiliki peralatan di tangan untuk memastikan anda mengambil gambar dengan keadaan baik. Microsoft mengambil gambar diri sendiri adalah aplikasi kamera dan penyuntingan foto itu khusus untuk kamera gambar hadapan menghadap anda diambil. Microsoft Selfie adalah aplikasi kamera dan penyuntingan foto itu khas untuk kamera hadapan untuk anda.

Apabila anda mengambil gambar menggunakan aplikasi atau memuat naik gambar selfie diambil sebelum ini, ia secara automatik akan mengedit imej, dengan mengambil kira umur, jantina, warna kulit, dan walaupun keadaan pencahayaan ketika gambar itu diambil. Ia menggunakan machine learning untuk mengedit imej, jadi ini bermakna lebih banyak anda menggunakan aplikasi, semakin ia akan belajar berdasarkan apa yang anda kelihatan seperti dan juga apa yang anda suka, berdasarkan suntingan sebelumnya.

Jika anda rasa tidak berpuas hati dengan suntingan gambar yang dibuat, ia juga mempunyai pelbagai pilihan filter dan slider untuk edit aspek-aspek tertentu pada gambar. Jadi, anda sebenarnya boleh menggunakan aplikasi ini sebagai aplikasi penyuntingan foto yang sebenar, walaupun kepakarannya adalah kursus untuk selfie.

Anda boleh memuat turun Microsoft Selfie dari Google Play secara percuma. Tiada pembelian dalam aplikasi jadi semua features telah berada di dalam. Jadi,Mungkin anda mahu untuk melatih untuk menangkap gambar selfie?

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top