Connect with us

Oh! Media

Maklumat terkini perisian BlackBerry kini sedia untuk PRIV, DTEK50

Umum

Maklumat terkini perisian BlackBerry kini sedia untuk PRIV, DTEK50

Kami kagum bahawa BlackBerry sentiasa dalam berita. Malah sebelum telefon DTEK50 Android diumumkan, beberapa khabar angin dan spekulasi telah didengar yang berkaitan dengan syarikat yang bermasalah. Adalah sukar untuk menggambarkan BlackBerry sebagai “sakit” tetapi jualan PRIV tidak benar-benar mengambil seperti yang diharapkan. Walau bagaimanapun, kami masih berharap BlackBerry akan dapat menarik lebih ramai lagi pengguna telefon pintar untuk menggunakanya.


BlackBerry melakukan segala-galanya dalam kemampuannya supaya memastikan bahawa namanya masih sentiasa diingati dan masih ada khabar berita. Apa yang kita suka tentang syarikat itu bahawa ia telah kekal komited dalam memberikan perkhidmatan kepada pengguna dengan peranti yang sangat selamat, selamat, dan swasta dengan melepaskan kemas kini bulanan. Seperti yang dijanjikan, kemas kini perisian tersebut disediakan secara tetap terutama sejak Android tidak lagi berada diparas yang bergitu selamat. Dengan bantuan teknologi BlackBerry, Android boleh bebas dari kemungkinan serangan dan kelemahan.


BlackBerry juga mengeluarkan aplikasi BlackBerry Hub + Perkhidmatan yang boleh digunakan pada telefon Android lain yang menggunakan Marshmallow. Dengan aplikasi ini, lebih ramai pengguna Android tidak lagi berada dalam kebimbangan. BlackBerry Hub adalah suite perisian yang lebih baik untuk BlackBerry 10. Beberapa penambahbaikan pada Hub termasuk Filter Pinch yang menerima perubahan besar mengikut BlackBerry. The Pinch Filter sekarang boleh disesuaikan mengikut kehendak pengguna. Terdapat juga Quick Send, integrasi Viber, butang refresh Twitter, dan lebih banyak penambahbaikan pada program.bilities WhatsApp.


Kemas kini perisian terkini juga termasuk papan kekunci dan kamera tambahan. Lebih banyak bahasa telah ditambah manakala Tukar Bahasa Pantas (tekan lama pada bar ruang) menjadikannya mudah untuk menukar kepada bahasa yang berbeza.


Bagi kaum Cina, sokongan untuk Pinyin dan Cangjie telah ditambah kepada virtual keyboard. penambahbaikan keyboard lain termasuk easier error corrections,access to learned words,currency key match, dan smoother “I and “a” keypresses.

Pada bahagian kamera dan pengimejan, kemas kini perisian baru-baru ini meningkatkan prestasi dan kini membolehkan shutter memicu dari luar. Ini bermakna anda boleh menggunakan remote Bluetooth, butang keyboard atau butang mikrofon untuk menangkap gambar. Video tangkapan imej pratonton juga kini dibenarkan manakala tetapan kawalan manual boleh diakses dengan mudah.


Beberapa penambahbaikan lain termasuklah Calendar (jemputan dan cadangan / sibuk untuk Microsoft Exchange ActiveSync) serta Tag & Label untuk Notes & Tugas.


SOURCE: BlackBerry

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top