Connect with us

Lelaki Hina Raja Permaisuri Agong Buat Permohonan Maaf?

Oh! Politik

Lelaki Hina Raja Permaisuri Agong Buat Permohonan Maaf?

Semalam kecoh betul pasal beberapa orang menghina Raja Permaisuri Agong sehingga menyebabkan baginda deactivate akaun Twitternya. Siap lelaki tu cakap “Tak nak aku sembah berhala”. Amboi, kau ingat kau siapa ha?


Biadap sungguh orang macam ni! Mesti tak belajar rukun negara Malaysia dekat sekolah dulu kan. Haa tak pasal-pasal dah dapat kecaman free daripada netizen. Tahu pula takut. Lepas ni jangan buat lagi sudah.

Ohmedia harap lepas ni baginda kembali aktif dekat Twitter sebab baginda cuma nak dekat dengan rakyat je. Korang pun satu, jagalah ayat-ayat korang sebab kemungkinan ayat korang tu akan mengguris hati seseorang. Baginda pun manusia juga, spread positive vibes okay!

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Politik

To Top