Connect with us

Kisah Inspirasi Pelajar Intern Oh! Media

Oh! Artis

Kisah Inspirasi Pelajar Intern Oh! Media




Hai gais! episode seterusnya untuk content kisah inspirasi kali ini Ohmedia bawakan kepada korang semua kisah seorang bekas pelajar intern di Oh! Media, Megat Muhd Azri yang diserap menjadi permanent staff. Kalau korang nak tahu macam mana Megat berjaya tackle admin Oh! Media untuk diserap sebagai permanent staff, korang kena tengok video ni, lebih-lebih student yang tengah buat intern sekarang ni. Dalam video ni pun, Megat ada kongsikan tips intern gaya beliau. So, jom tonton!

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Artis

To Top