Connect with us

Oh! Media

Janemba Watak DLC Seterusnya Untuk Dragon Ball FighterZ Tertiris?

Umum

Janemba Watak DLC Seterusnya Untuk Dragon Ball FighterZ Tertiris?

Pasti ramai yang tidak sabar menanti apakah pengumuman yang akan dibuat oleh Bandai Namco berkenaan watak DLC terakhir bagi musim kedua Dragon Ball FighterZ. So korang kena tunggu lah ya.

Namun, ia mungkin sudah diketahui apabila Larry Hryb iaitu pengarah kejuruteraan Microsoft semasa acara This Week on Xbox mengatakan watak seterusnya adalah Janemba, walaupun beliau mengatakan “skin” baharu dan bukan watak.


Larry Hryb yang merupakan pengarah kejuruteraan microsoft semasa acara This Week on Xbox telah mengatakan “skin” baharu untuk watak seterusnya adalah Janemba. Oleh kerana itu, Ramai yang mengatakan Janemba adalah watak seterusnya untuk DLC disebabkan beliau juga pernah menyebut Goku GT iaitu watak DLC sebelum ini.

Janemba merupakan watak jahat yang tampil di dalam filem Dragon Ball Z: Fusion Reborn. Untuk pengetahuan korang Dragon Ball FighterZ telah pun dilancarkan di Playstation 4, Xbox One, Switch dan PC pada tahun lepas.

Selain menulis, Nizar juga merupakan seorang pelakon & pengacara. Beliau juga sebahagian dari team yang menjalankan media sosial bagi penjenamaan Oh! Media ini.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top