Connect with us

Oh! Media

Pelancaran Jabra Elite Sport di IFA menawarkan kebebasan wayarles sebenar

Umum

Pelancaran Jabra Elite Sport di IFA menawarkan kebebasan wayarles sebenar

Jabra akan sentiasa terkenal dengan aksesori audio yang berkualiti premium. Beberapa minggu lalu, kami telah diperkenalkan kepada Jabra Sport Pulse dan Sport Coach Special Editionsn serta Halo Smart stereo headphones.Jenama isi rumah ini mengumumkan pasangan baru manakala di Berlin untuk IFA 2016. Digambarkan earbuds wayarles yang sebenar, pasangan Jabra Elite Sport sesuai untuk kecergasan dan kesihatan peminat. Mereka yang berlatih untuk sukan atau melakukan apa-apa ujian kecergasan fizikal akan menikmati sweat- dan kalis air ini.

Jabra Elite Sport dilengkapi dengan kadar degupan jantung monitor di telinga yang membolehkan analisis kecergasan peribadi.Terdapat juga peramal bangsa masa, penasihat pemulihan, serta integrasi dengan aplikasi serasi seperti pengukuran VO2 Max dan aplikasi Jabra Sport Hayat. Yang terakhir ini menawarkan masa nyata kejurulatihan di telinga untuk kemudahan pengguna.

Anda boleh mengesan data VO2 Max anda dengan aplikasi yang boleh memberi maklum balas masa nyata dan cadangan mengenai cara anda boleh memperbaiki tahap kecergasan anda. Ia juga adalah satu tracker kecergasan yang akan memberitahu anda jarak, kalori dibakar, kesan latihan, tempat, dan laluan. Jabra Elite Sport akan dijual dengan harga $249 (RM1015.24) dan boleh mula membuat tempahan pada bulan depan. Ia akan siap dijual sepenuhnaya bermula pada 30 Oktober.

SUMBER: Jabra

Penjinak sepenuh masa di Oh! Media. Telah mencipta Oh! Media sejak dari dalam perut mak lagi. Hi Awak!

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top