Connect with us

Oh! Media

Isu Berlian Palsu, Aishah Dan Vida Akan Mengadakan Sidang Media

Umum

Isu Berlian Palsu, Aishah Dan Vida Akan Mengadakan Sidang Media

Kecoh betul kontroversi pasal Aishah dan Datuk Seri Vida ni kan? Akhirnya, diaorang jumpa juga jalan penyelesaian isu berlian palsu. Kes ini diselesaikan secara mediasi di Kompleks Mahkamah Kuala Lumpur dan peguam Aishah mengatakan bahawa proses antara kedua-dua pihak telah pun berjalan dengan baik yang juga bermaksud tak ada perbicaraan penuh yang akan berlangsung di mahkamah.

Cuma terma-terma yang dipersetujui itu saya belum boleh nak kongsi. Butiran selanjutnya akan dijelaskan kemudian. Pihak Aishah dan Datuk Vida telah merekodkan penghakiman persetujuan di hadapan yang Arif.

Juara Gegar Vaganza Musim Ke-4 menyedari bahawa barangan kemas yang diberikan oleh Datuk Seri Vida adalah palsu selepas dia membuat pemeriksaan di kedai emas. Memang marah lah orang tu sampai bawa ke kes mahkamah. Haih Vida, Vida.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top