Connect with us

Jersi Bertema Songket Paling Epic Sempena Kemerdekaan Malaysia Ke-62!

Oh! Lifestyle

Jersi Bertema Songket Paling Epic Sempena Kemerdekaan Malaysia Ke-62!

Hi gais! Tak lama lagi Malaysia akan sambut Hari Kemerdekaan yang ke-62 kan? Haaa eloklah tu. Apa kata korang tunjuk sikit semangat korang atau cinta korang terhadap negara Malaysia ni. Mimin nak bagitahu ni, lagi meriah kalau korang pakai baju jersey semasa Hari Kemerdekaan nanti.

Oh! Media baru sahaja mengeluarkan jersey terbaru yang super awesome dan cantik gila. Seriously!? Mimin tengok pun rasa nak beli dua-dua tau. Jersey terbaru ini ada 2 warna iaitu biru merah dan hitam kuning. Siap ada logo Harimau Malaysia dan design dia bertemakan songket exclusive. Fuh, pernah tengok tak orang lain buat design jersey macam tu?

Tak pernah kan? Harga dia murah je gais. Dekat tempat lain memang tak dapat harga ni. Hanya RM69 je korang dah boleh dapat baju jersey ni, kalau korang nak letak nama korang pun caj RM1 je tau! Ya, betul. Memang tak ada caj langsung. Rugi kalau korang tak beli jersey keluaran Oh! Media ni.

Apa yang korang dapat lihat dari jersey keluaran Oh! Media kali ni, jersey ini menampilkan rekaan yang minimalistik dengan slogan menarik ‘Tanah Airku Merdeka LXII’. Di belakang pula, terdapat logo Harimau Malaysia dan ‘flag’ logo yang sering digunakan Oh! Media selama ini.

Di bahagian dada hadapan terdapat logo Harimau Malaysia serta angka 62 itu adalah sempena Hari Kemerdekaan yang ke-62 pada tahun ini. Dan di belah kanan pula terdapat logo melambangkan negara Malaysia.

Bukan itu sahaja, di lengan belah kiri juga terdapat bendera Malaysia dan lengan di belah kanan tertulisnya, ‘Tanah Airku Merdeka’. Kaw-kaw weh detail dia! Dahlah roundneck. Ketebalan Duralite adalah 170gsm Interlock Microfibre. Material ini sangat selesa dan tidak panas dan jahitannya adalah double yang sangat tahan lasak.

Saiz tak perlu risau lah gais sebab ada dari saiz XS hingga 8XL. Haaa apa lagi. Kakak, abang, pakcik, makcik boleh beli cepat-cepat korang dapatkan sebelum habis! Sebab dah ramai dah order baju jersey yang superb ni! Kalau korang nak order, boleh click link ni https://ohmediajersey.wasap.my/ okay. Psst…kalau orang tanya beli baju jersey dekat mana, cakap beli dekat Oh! Media tau.

Terima kasih di atas sokongan anda untuk memiliki jersey keluaran khas dan terhad Oh! Media ini. Diharapkan dengan sokongan berterusan yang diberikan memberikan kami lebih semangat untuk membawakan pelbagai perkara menarik untuk hari-hari anda.

+ Baca respon pembaca di Oh! Media.


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Oh! Lifestyle

To Top