Connect with us

“If My Cousin Wasn’t The Captain Of The Cheerleading Team…” – Selena Gomez

Umum

“If My Cousin Wasn’t The Captain Of The Cheerleading Team…” – Selena Gomez

Baru-baru ini Selena Gomez berkongsi tentang zaman persekolahannya sebelum dia homeschool. Dia mengaku bahawa dulu beliau adalah seorang yang sangat nerd dan suka bersendirian.

Bukan tu je tau, dia memberitahu jika cousin beliau bukan seorang captain cheerleader, rasa-rasanya dah kena buli dah. Artis antarabangsa pun pernah kena buli. Haa korang pernah kena buli tak time sekolah dulu?

I know when I was growing up, I went to school for a little bit, before I was homeschooled, people were, you know. If my cousin wasn’t the captain of the cheerleading team I would have been destroyed. Because I was just, you know, I was kind of a nerd and just hung out with like one person.

Sumber: HollywoodLife

+ Baca respon pembaca Oh! Media.


Oh! Media Makan


Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral. Juga memastikan laman media sosial untuk Oh! Media sentiasa berjalan dengan lancar.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

To Top