Connect with us

Oh! Media

Idris Elba Pemegang Watak Deadshot Seterusnya?

Umum

Idris Elba Pemegang Watak Deadshot Seterusnya?

Selepas pengunduran Will Smith sebagai Deadshot dalam filem Suicide Squad 2 yang akan diarahkan oleh James Gunn, kini dilaporkan bahawa mereka telah jumpa pengganti dan nama Don Cheadle serta Idris Elba hebat diperkatakan.

Walaubagaimanapun, Don Cheadle yang sebelum ini berlakon sebagai War Machine dalam siri MCU telah menafikan sendiri perkara itu. Namun, Idris Elba dilaporkan telah bertemu James Gunn bagi membincangkan perkara ini.

Satu lagi berita yang agak mengejutkan adalah apabila turut dikatakan Joel Kinnaman yang memegang watak sebagai Rick Flag turut akan melepaskan watak berkenaan. Namun, Margot Robbie dikatakan akan teruskan lakonan beliau sebagai Harley Quinn dalam filem ini.

Apa pula drama yang akan berlaku pada DCEU selepas ini? Sama-sama kita nantikan perkembangan seterusnya.

+ Baca Respon Pembaca di Facebook Oh! Media.


Oh Media Gaming atau lebih dikenali dengan panggilan OMG merupakan sebuah lagi produk Oh! Media yang ditubuhkan atas dasar minat kami dalam dunia permainan video dan demi menyahut seruan dalam memajukan Sukan Elektronik (e-Sport) di Malaysia.

Banyak yang disediakan OMG hanya untuk korang merasai sendiri pengalaman bermain permainan elektronik seperti Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox, Racing Simulator, NesClassic dan banyak lagi.

So, korang yang belum lagi sampai OMG tu boleh terus search Google Maps atau Waze “Oh Media Gaming” dan ikuti kami di Facebook Oh Media Gaming – OMG dan Instagram @ohmediagaming.

Penulis sepenuh masa di Oh! Media. Skop penulisan merangkumi segala aspek terkini & viral.

Comments

Lagi dalam kategori Umum

Trending

ITTIFY

To Top